Ν. Παπαδημητρίου: «Δεν με τρομάζει ένας δεύτερος γάμος!»
Showbiz

Ν. Παπαδημητρίου: «Δεν με τρομάζει ένας δεύτερος γάμος!»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε χωρίς υπεκφυγές για το χωρισμό της με τον Κώστα Πηλαδάκη, τους δυο γιους της και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.


“Ο γάμος μου με τον Κώστα Πηλαδάκη έχει τελειώσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην “Real Life” και πρόσθεσε ότι οι δυο τους έχουν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών. “Όταν δυο ανθρώπους τους ενώνουν τα παιδιά, μόνο ωραίες αναμνήσεις μπορούν να έχουν και να σκέφτονται, αφού μοιράζονται μαζί κάτι σημαντικό. Ότι και να πω γι΄ αυτό το θέμα είναι λίγο...”, δήλωσε.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερο γάμο, η γνωστή ηθοποιός είπε: “Δεν με τρομάζει τίποτα. Απλά είναι η χρονική στιγμή που αναζητάς κάποια πράγματα. Αυτήν τη στιγμή ο γάμος δεν με απασχολεί... Δεν είχα πάντως τέτοια εμπειρία από το γάμο μου, ώστε να με τρομάζει ένα δεύτερο στεφάνι”.

Για τους γιους της, η Ντορέττα αποκάλυψε το εξής: “Αυτοί οι δυο είναι οι “δυνάστες” της ζωής μου! Κάθε μέρα είναι και ωραιότερη μαζί τους. Τώρα που έχουν μεγαλώσει είναι η παρέα μου. Έχουμε μια ιδιαίτερη και πολύ δεμένη σχέση, έτσι όπως έχει κάθε μητέρα με τους γιους της” και συμπλήρωσε: “Γενικότερα θα ήθελα και ένα ακόμη παιδί στη ζωή μου και καλό θα ήταν να κάνω κορίτσι, γιατί για τέταρτο δεν ξέρω αν θα την παλέψω. Καλό θα ήταν στην επόμενη προσπάθειά μου να κάνω μια κόρη”.


Τέλος για τον έρωτα και το ενδεχόμενο να αποκτήσει έναν νέο σύντροφο στη ζωή της, η ίδια απάντησε: “Όλοι οι καλοί χωράνε... Δεν σημαίνει πως δεν χρειάζομαι κάποιον άλλο. Αν και εφόσον έρθει η στιγμή, είναι καλοδεχούμενος. Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να είμαι μόνη μου!”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved