Καμαριέρα του Στρος Καν ο... Στάθης Ψάλτης
Showbiz

Καμαριέρα του Στρος Καν ο... Στάθης Ψάλτης

Η επικαιρότητα του χειμώνα ήδη έχει αναδείξει τα «ταλέντα» της. Κι ενώ οι επιθεωρησιογράφοι έχουν προχωρήσει τα κείμενά τους για καλοκαιρινές συνεργασίες, ο κύριος Ντομινίκ Στρος Καν έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα με τα κατορθώματά του.

Το πρώτο τηλέφωνο στους κειμενογράφους του έπεσε ήδη από τον Στάθη Ψάλτη. «Θέλω το καλοκαίρι να ντυθώ καμαριέρα» ήταν η εντολή του δημοφιλούς κωμικού μας!

Ο Στάθης Ψάλτης με πολυμελή θίασο θα περιοδεύσει το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα με επιθεώρηση. Άλλωστε είναι το αγαπημένο του είδος και το τιμά με τον καλύτερο τρόπο. Ο ηθοποιός έχει πάντα ανοιχτές τις «κεραίες» του και ενημερώνεται καθημερινά για την τρέχουσα επικαιρότητα. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, «είναι μέρος της δουλειάς μου».

Θέλει να αφουγκράζεται τις φωνές, κάτι που τον βοηθά να μπαίνει στο πετσί του όποιου ρόλου. Ούτως ή άλλως η επιθεώρηση είναι καθαρά σάτιρα και κυρίως πολιτική. Έτσι και τώρα. Με το που έσκασε η βόμβα με τον Στρος Καν δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό.

Επικοινώνησε με συγγραφείς επιθεώρησης και τους παρακάλεσε να του γράψουν ρόλο-κοστούμι πάνω στην καμαριέρα που αναστάτωσε τον Γάλλο πολιτικό. Ξέρει ότι είναι θέμα που θα απασχολεί για καιρό την επικαιρότητα. Τον Στάθη Ψάλτη στην περιοδεία ακολουθούν ο Μιχάλης Μόσιος, η Σόφη Ζαννίνου, ο Βασίλης Κούκουρας, ο Κώστας Ευριπιώτης, η Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, η Χριστίνα Ψάλτη και ο Ντίνος Σπυρόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved