«Πλήγωσα την Έλενα και της ζητάω δημόσια συγγνώμη»
Showbiz

«Πλήγωσα την Έλενα και της ζητάω δημόσια συγγνώμη»

«Πέρασα μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Είχα ανάγκη να πάρω κάποιες αποφάσεις γιατί είχα χάσει λίγο την αίσθηση της πραγματικότητας. Σιγά σιγά ξαναπατάω στα πόδια μου και θέλω να δώσω το παρόν στους συνεργάτες μου που με εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν ξέρω τί θα κάνω το ερχόμενο διάστημα. Ξέρω όμως ότι χρωστάω και μια συγγνώμη στην Ελενα Ακρίτα γιατί ξέρω ότι την πλήγωσα αλλά αυτό είναι κάτι που θέλω να το συζητήσουμε μεταξύ μας», δήλωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην Ελένη Μενεγάκη, όταν εκείνη τον ρώτησε εάν υπάρχει πιθανότητα να ξαναπαίξει στα Μυστικά της Εδέμ.

Για την συνεργασία του με την Actionaid και τα προγράμματα αναδοχής παιδιών σε χώρες του Τρίτου κόσμου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Το τελευταίο διάστημα, ο ηθοποιός συμμετέχει ενεργά σε προγράμματα του συγκεκριμένου μη κυβερνητικού οργανισμού, κάτι το οποίο, όπως δηλώνει, τον έχει ενθουσιάσει. «Για εμάς μπορεί να είναι κάτι πάρα πολύ απλό αλλά για όλους αυτούς τους ανθρώπους είναι θέα ζωής και θανάτου. Δεν έχω ταξιδέψει στην Αφρική ακόμη, αλλά είναι κάτι που το σκέφτομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα αναδοχής για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη προβλέπει ότι ο ενδιαφερόμενος που αναλαμβάνει να συντηρήσει οικονομικά ένα παιδί μπορεί να ταξιδέψει στην Αφρική, κάτι όμως που δεν συμβαίνει για το ίδιο το παιδί, καθώς εκείνο δεν μπορεί να ταξιδέψει στην χώρα μας.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο κόσμος της Νάξου, (από την οποία μεταδίδεται αυτήν την εβδομάδα η εκπομπή της Ελένης) της ζητά συνεχώς χορό και τραγούδι για να ξεχαστεί από τα προβλήματα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο θέμα, ρωτώντας τον καλεσμένο της τί από τα δύο προτιμά - χορό ή τραγούδι - αλλά και στα ριάλιτι που έχουν «κατακλύσει» τα τηλεοπτικά πράγματα. Σε τι είδους ριάλιτι θα πήγαινε ο ίδιος; Σε ριάλιτι τραγουδιού ή χορού; «Θα πήγαινα εξίσου δύσκολα και στα δύο. Επειδή εγώ σαν άνθρωπος είμαι αρκετά συνεσταλμένος δεν μου είναι καθόλου εύκολο να κάνω κάτι τέτοιο, από την στιγμή ιδίως που δεν σχετίζεται άμεσα με την δουλειά μου, δεν θα πήγαινα σε κανένα από τα δύο».

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, αποκάλυψε, τέλος, ότι αυτό το διάστημα, προσέχει πολύ την διατροφή του, γυμνάζεται, ενώ δεν θέλει να «ξεφύγει» καθώς μετά είναι δύσκολο να επανέλθει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved