Καρέ-καρέ όλα όσα έγιναν στον γάμο και την δεξίωση Τσιμτσιλή-Σοφού
Showbiz

Καρέ-καρέ όλα όσα έγιναν στον γάμο και την δεξίωση Τσιμτσιλή-Σοφού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ενώθηκαν χθες το βράδυ με τα ιερά δεσμά του γάμου.Η Σταματίνα και ο Θέμης κοιμήθηκαν αγκαλιά το βράδυ πριν το μυστήριο.

«Μας προβλημάτισε λίγο αυτό το θέμα με τον Θέμη. Αλλά αποφασίσουμε να μην κάνουμε κάποιο party πριν το γάμο. Αφού τόσο καιρό μένουμε μαζί και ουσιαστικά ζούμε σαν να είμαστε παντρεμένοι είπαμε να κοιμηθούμε αγκαλιά την τελευταία μέρα πριν το γάμο. Έτσι ξεκουραστήκαμε κιόλας. Το πρωί ξυπνήσαμε ήρεμα, ήπιαμε μαζί το καφεδάκι μας και μετά έφυγα από το σπίτι για να έρθω να ετοιμαστώ», σημείωσε η παρουσιάστρια. Εντυπωσιακή, λαμπερή και πολύ συγκινημένη, με δαντελένιο νυφικό της Vera Wang και πέπλο στα μαλλιά, η Σταματίνα Τσιτμτσιλή κατέφθασε στην εκκλησία με λευκή Rolls Royce. «Πείτε μου πώς είμαι σαν νύφη γιατί έχω άγχος», ενώ χαλάρωσε μόλις ο σύντροφος της είπε ότι είναι πανέμορφη.

Ανάμεσα στους 400 -περίπου- καλεσμένους ξεχώρισαν: Η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τη σύζυγό του, Μαρία, η Αγγελική Νικολούλη, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Δήμητρα Αιγινίτη, η Δέσποινα Καμπούρη, η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη, η Άννα Λιβαθυνού, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τη σύζυγό του, Τζούλια. ο Γιώργος Τράγκας, ο Ανδρέας Κουρής με τη σύζυγό του, Σοφία Σιδέρη, η Ράνια Ματαφιά, η Ζίνα Κουτσελίνη, ο Δημήτρης Ρίζος με τη σύζυγό του, Πέγκυ, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Βασίλης Δρυμούσης και πολλοί άλλοι.

Στην δεξίωση που ακολούθησε, η Σταματίνα άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα μετέτρεψε το νυφικό σε μια βραδινή λευκή τουαλέτα με μαύρη ζώνη. Τα παπούτσια της ήταν λευκά του οίκου Casadei, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της επιμελήθηκε η μακιγιέζ και η κομμώτρια που την φροντίζουν στην εκπομπή της και γνωρίζουν το στυλ της.

Ο γαμπρός φόρεσε κουστούμι Dolce & Gabbana με παπιγιόν, προκειμένου να προσδώσει επισημότητα.
Ο γαμπρός είχε ετοιμάσει μια έκπληξη για την νύφη, που δεν ήταν άλλη από μια μουσική που συνέθεσε μόνο και μόνο για εκείνη και της την έπαιξε στο πιάνο.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved