Βικτώρια Καϊματζόγλου: Πήρε πτυχίο διακοσμητικής
Showbiz

Βικτώρια Καϊματζόγλου: Πήρε πτυχίο διακοσμητικής

Μόλις τελείωσε τη σχολή της και ετοιμάζεται να διευρύνει τους ορίζοντες της. Ο λόγος για το γνωστό μοντέλο και πρώην σύζυγο του Στέφανου Κορκολή, Βικτώρια Καϊματζόγλου, που πριν από λίγες μέρες τελείωσε τις εξετάσεις στη σχολή όπου σπουδάζει τεχνικός διακόσμησης.

«Κουράστηκα, αλλά όλα πήγαν καλά. Πρώτα ο Θεός, τον Σεπτέμβριο παίρνω το πτυχίο μου και σκέφτομαι να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Ήδη έχω εργαστεί για κάποια περίοδο στον συγκεκριμένο τομέα και μου άρεσε πολύ», αποκαλύπτει η Βικτώρια. Η ίδια μάλιστα παραδέχεται πως τα πράγματα στη μόδα είναι πολύ δύσκολα, λόγω της οικονομικής κρίσης, γι’ αυτό και σκέφτηκε να διευρύνει τους ορίζοντες της.

«Δυστυχώς, λόγω της οικονομικής κρίσης δεν υπάρχουν δουλειές, όπως παλαιότερα, και αυτό αφορά πλέον όλους. Δεν μου αρέσει καθόλου η κατάσταση στην Ελλάδα και έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα. Η ζωή έχει δυσκολέψει για όλο τον κόσμο. Ελπίζω να βρω δουλειά σε αυτό που σπούδασα, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα» δήλωσε στην Espresso. Το sexy μοντέλο μας αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως είναι ερωτευμένη, χωρίς ωστόσο να θέλει να πει περισσότερα για τον ερωτά της. «Είμαι ερωτευμένη, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν άλλον, εκτός από εμένα και τον άνθρωπο μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved