Τρύφωνας Σαμαράς: «Θα ήμουν τρελός αν έλεγα ότι θέλω να κάνω πρωινό»
Showbiz

Τρύφωνας Σαμαράς: «Θα ήμουν τρελός αν έλεγα ότι θέλω να κάνω πρωινό»

Μπορεί να μη στέφθηκε νικητής στο «Dancing with the stars», όμως ο Τρύφωνας Σαμαράς αναμφισβήτητα ήταν ο μεγάλος κερδισμένος αφού βγήκε πρώτος στην αγάπη του κόσμου. Ο δημοφιλής hair stylist μίλησε για τις προτάσεις που έχει για την τηλεόραση, για το αν θα έκανε πρωινή εκπομπή και φυσικά για… τον κύριο Λάτσιο.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται ντόρος ότι ετοιμάζεις κάτι τηλεοπτικό με τον Ηλία Ψινάκη. Τι έχεις να πει γι’ αυτό;
- Τον Ηλία Ψινάκη τον θαυμάζω πολύ και θα ήταν τιμή μου να κάνω κάτι μαζί του επαγγελματικά. Αυτό που έχω να πω όμως είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο. Δεν μπορώ, όπως καταλαβαίνεις, να ανακοινώσω ότι θα κάνω κάποια εκπομπή.

Εσύ θέλεις να κάνεις τηλεόραση;
- Πραγματικά με εντυπωσιάζει που κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κάνω κάτι τηλεοπτικά, γιατί η δουλειά μου είναι κομμωτής. Ομως αν βρισκόταν ένα concept που θα μου ταίριαζε, ευχαρίστως να το κάνω. Ομως θέλω πρώτα από όλα να κρατήσω τον χαρακτήρα μου αλώβητο και να παραμείνω όπως με γνώρισε ο κόσμος, αληθινός. Αν μπορέσω αυτό να το καταφέρω, θα βγω νικητής.

Θα παρουσίαζες ποτέ πρωινή εκπομπή;
- Θα ήμουν τρελός αν έλεγα ότι θέλω να κάνω πρωινό. Δεν παίρνω τον εαυτό μου τόσο σοβαρά. Για να παρουσιάσεις μια πρωινή εκπομπή, θα πρέπει να έχεις μεγάλη πείρα, κάτι που δεν έχω εγώ. Επιπλέον, δεν είμαι δημοσιογράφος. Για μένα κάποιος που παρουσιάζει πρωινό θα πρέπει να είναι και δημοσιογράφος. Αλλωστε, υπάρχουν τόσες θεές στην πρωινή ζώνη που εγώ είμαι περιττός.

Με τον κύριο Λάτσιο έχετε μιλήσει καθόλου;
- Ο κύριος Λάτσιος μου έχει μεγάλη αγάπη και είναι αυτός που με ήθελε στο σόου. Εντάξει, κι αν είπε μια κουβέντα παραπάνω, τον συγχωρώ. Είναι πολύ κύριος, πραγματικός τζέντλεμαν, και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του και την τηλεόραση πολύ καλύτερα από όλους μας. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved