Μπάμπης Στόκας: Η Ιόλη τού έκλεψε την παράσταση!
Showbiz

Μπάμπης Στόκας: Η Ιόλη τού έκλεψε την παράσταση!

Έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση στην αγκαλιά του μπαμπά της και έκλεψε τις εντυπώσεις και όλα τα βλέμματα στον κατάμεστο συναυλιακό χώρο, όπου οι Πυξ Λαξ ερμήνευαν την αγαπημένη μουσική τους μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό.

Πάντως, με την πρώτη εμφάνισή της επί σκηνής, η δίχρονη Ιόλη κατάφερε να τους κλέψει την παράσταση! Ο Μπάμπης Στόκας και η Φωτεινή Ψυχίδου έχουν κρατήσει την προσωπική ζωή τους μακριά από τους φωτογραφικούς φακούς. Όμως όσοι βρεθήκαν στη συναυλία που έδωσε το ροκ συγκρότημα στα Ιωάννινα μιλούσαν συνέχεια για τη μικρή που δείχνει ότι σε μερικά χρόνια θα ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της. Όπως φάνηκε από την πρώτη επίσημη λατρεύει τα φώτα, τη σκηνή, μα πάνω απ’ όλα τον μπαμπά της. Ηταν, λοιπόν, να μην ακούσει το πρώτο τραγούδι η μικρή. Όσο και αν προσπάθησαν να την κρατήσουν, εκείνη άφησε το backstage και βγήκε μπροστά αγκαλιάζοντας τον μπαμπά της.

Εκείνος τη σήκωσε στα χέρια του και όλο το στάδιο χειροκρότησε αυτήν την άκρως συγκινητική στιγμή. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά εκείνο το βράδυ που η δεσποινίς Στόκα εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό. Η Ιόλη ήταν στα παρασκήνια με τη μαμά της και απέδειξε εμπράκτως ότι είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του πατέρα της, αφού όταν άκουγε έντονους ρυθμούς, χόρευε με πάθος! Όμως καθώς η ώρα περνούσε, η Ιόλη κουράστηκε. Ξάπλωσε δίπλα στη σκηνή και παρά τα πολλά ντεσιμπέλ αφέθηκε στην αγκαλιά του Μορφέα. Αυτό, βέβαια, μέχρι να ακούσει το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου. Χωρίς να χάσει χρόνο αποφάσισε να δείξει για άλλη μία φορά πως στο DNA της είναι η επικοινωνία και η μουσική, και χωρίς δεύτερη σκέψη ξαναβγήκε στη σκηνή στο τέλος της βραδιάς κερδίζοντας τους πάντες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved