Γιάννης Μαρκετάκης: «Η Ελένη βάφεται μόνη της στο αυτοκίνητο»
Showbiz

Γιάννης Μαρκετάκης: «Η Ελένη βάφεται μόνη της στο αυτοκίνητο»

Τα μυστικά του μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη, της Ζέτας Μακρυπούλια, αλλά και της Ελενας Παπαρίζου αποκάλυψε ο make - up artist και προσωπικός τους συνεργάτης Γιάννης Μαρκετάκης.

Ο γνωστός μακιγιέρ μίλησε στην "Πρωινή Μελέτη" για τον τηλεοπτικό χειμώνα που πέρασε στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια, καθώς, μαζί με τον κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση και τον στιλίστα Γιώργο Σεγρεδάκη επιμελούνταν την εμφάνισή της στο Dancing with the Stars, για την οποία ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. «Υπήρχε όντως μια υπερβολή στο μακιγιάζ της. Όμως, όταν βάζεις μια παρουσιάστρια κάθε εβδομάδα σε έναν συγκεκριμένο ρόλο και έχεις έναν συγκεκριμένο στόχο, αυτό είναι φυσικό. Σε άλλες εκπομπές, δηλαδή, έχουν συμβεί πολύ πιο υπερβολικά πράγματα από αυτό», σχολίασε, προσθέτοντας ότι την ίδια την Ζέτα δεν την ενοχλούσαν καθόλου όσα ακούγονταν για το θέμα.

«Αυτό που την ενοχλούσε και την ενοχλεί γενικότερα είναι να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Το να πει κάποιος ότι δεν του άρεσε το μακιγιάζ ή τα μαλλιά της είναι κάτι που δεν την απασχολεί καθόλου», διευκρίνισε. Οσο για εκείνους που την χαρακτηρίζουν σνομπ και ψυχρή; «Καμία σχέση. Είναι πολύ κωμική, πολύ χαλαρή όταν βρεθεί σε γνώριμο για εκείνη περιβάλλον και έχει φοβερό χιούμορ που δεν το φαντάζεται κανείς. Δηλαδή μπορεί να κάνει τον άλλο να πέσει κάτω ξερός από τα γέλια».

Αποκαλυπτικός ήταν όμως και για την πολύ καλή του φίλη Ελένη Μενεγάκη, την οποία χαρακτήρισε ως αρχηγό του μακιγιάζ, καθώς, όπως είπε έχει μάθει πολλά πράγματα από εκείνον, ενώ βάφεται μόνη της στο αυτοκίνητο! «Τον χειμώνα που μας πέρασε, βγήκα πολλές φορές στην εκπομπή της Ελένης για να δείξουμε μυστικά του μακιγιάζ. Κάθε φορά, ό,τι δείχναμε, το έκανε μόνη της. Εξάλλου βάφεται μόνη της στο αυτοκίνητο. Της έχω δείξει κάποια τρικ με περιγράμματα για το κραγιόν, όπως για παράδειγμα πώς να δείχνει τα χείλη της πιο ζουμερά, πώς να ανορθώνει τα μάτια της και πολλά άλλα . Είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια. Την θεωρώ αρχηγό στο μακιγιάζ, αλλά και οι άλλες έχουν μάθει και κάνουν μόνες τους το μακιγιάζ τους πολύ καλά».

Μια ακόμη διάσημη εκπρόσωπος της showbiz είναι φίλη και συνεργάτιδα του Γιάννη Μαρκετάκη. Η Ελενα Παπαρίζου δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εμφάνισή της, αλλά και με την συμπεριφορά της. «Βγαίνουμε πολύ με την Ελενα. Είναι πολύ εξωστρεφής. Ιδίως την περίοδο που κάθεται και δεν δουλεύει δεν έχει κανένα πρόβλημα να φάει περισσότερο και να αφεθεί. Είχε και ένα θέμα με τον θυρεοειδή της, βέβαια, το οποίο πιστεύω ότι θα το ρυθμίσει. Πολλές φορές, δε, βγαίνουμε τα βράδια και η Ελενα μπορεί να χορεύει όλη νύχτα στο bar χωρίς να έχει απολύτως κανένα πρόβλημα». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved