Michael Douglas-Catherine Zeta Jones: Πέρασαν και από τη Μύκονο
Showbiz

Michael Douglas-Catherine Zeta Jones: Πέρασαν και από τη Μύκονο

Την αγάπη και την προτίμησή τους στην Ελλάδα και στα νησιά της χώρα μας, δείχνουν τα τελευταία χρόνια ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones με την οικογένειά τους.


Μέχρι τώρα, βέβαια, ξέραμε ότι το διάσημο ζευγάρι του
Hollywood, είχε επισκεφτεί αρχικά το μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια τη Ζάκυνθο και την Κω. Η κάμερα του gossip-tv.gr, όμως, απαθανάτισε το ζευγάρι με τα παιδιά και την παρέα τους, την Παρασκευή το πρωί, στο σκάφος και στη Μύκονο. Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο, ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones, είναι πολύ χαλαροί κι ας καταλαβαίνουν την ύπαρξη των φωτογράφων και δεν κρύβονται καθόλου.



Απεναντίας, κατεβαίνουν από το σκάφος, περπατάνε χέρι-χέρι και παίζουν με τη μικρή τους κορούλα στα σοκάκια του Νησιού των Ανέμων! Και σίγουρα, είδαν τι θα πει άνεμος στη Μύκονο αφού όπως βλέπετε και ακούτε… ο αέρας είναι πολύ δυνατός τους παίρνει τα καπέλα και στις κυρίες τα μαλλιά. Ευτυχώς, όμως, ο αέρας δεν «πήρε» τη Χολιγουντιανή ηθοποιό, γιατί σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η Catherine Zeta Jones, έχει αδυνατίσει υπερβολικά.



Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν να μπήκε σε διάφορα μαγαζιά με ρούχα στη Μύκονο με σκοπό να ψωνίσει αλλά αυτό τελικά αποδείχτηκε αδύνατον αφού ακόμα και το μικρότερο νούμερο της ήταν μεγάλο. Το ζευγάρι έμεινε στο νησί μια ημέρα ενώ στη συνέχεια πήρε το σκάφος και συνέχισε της διακοπές του στα ελληνικά νησιά με επόμενο προορισμό την Κω. Δείτε το βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα της οικογένειας Douglas-Jones μόνο στο gossip-tv.gr.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved