Κιμούλης-Καρύδη-Μαρκουλάκης μιλάνε για τον έρωτα!
Showbiz

Κιμούλης-Καρύδη-Μαρκουλάκης μιλάνε για τον έρωτα!

Με αφορμή τον «Οθέλλο» όπου Μαρκουλάκης, Καρύδη και Κιμούλης πρωταγωνιστούν, οι τρεις ηθοποιοί μοιράζονται μαζί μας τις προσωπικές τους εμπειρίες, τους χωρισμούς και τους έρωτες που έζησαν.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που στο έργο κάνει τον Ιάγο αναφέρει πως στην προσωπική του ζωή κάθε άλλο παρά Ιάγος είναι: «Αντιμετωπίζω τον κόσμο με θετική προαίρεση. Ο φθόνος και η οργή είναι στοιχεία πολύ μακρινά από μένα. Ίσως επειδή σε αντίθεση με τον Ιαγό έχω αγαπηθεί στη ζωή μου» επισημαίνει.

Ο ίδιος παραδέχεται πως έχει βιώσει ήττες στη ζωή του. Μία από αυτές ήταν και το διαζύγιό του, το οποίο ήταν μία στενόχωρη κατάσταση «Απλά ως άνθρωπος έχω τη δυνατότητα να παίρνω το καλύτερο από έναν άνθρωπο ή μία κατάσταση» είπε ο ηθοποιός.

Τον χωρισμό δεν τον θεωρεί αποτυχία μπορεί να είναι και η φυσική εξέλιξη μιας σχέσης ενώ τονίζει πως με την πρώην σύζυγό του και με την οικογένεια που εκείνη έχει δημιουργήσει έχει άριστες σχέσεις!

Δεν είναι ο μόνος όμως που με αφορμή το έργο αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπική του ζωή. Και η συμπρωταγωνίστριά του Σμαράγδα Καρύδη που υποδύεται την Δυσδαιμόνα αποκαλύπτει πως στη ζωή της ζήλεψε τους άντρες με την ψυχή της: «Το ευχαριστήθηκα κιόλας! Ευτυχώς από τη ζήλια των αντρών δεν έχω βασανιστεί. Μου έχουν κάνει βέβαια αλλά όχι κάτι ακραίο» παραδέχεται.

Ο Γιώργος Κιμουλης αναφέρει πως δεν είναι άνθρωπος που κοιτάζει πίσω αλλά ονειρεύεται και παλεύει να ζει πάντα τον παρόντα χρόνο. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved