Τα μωρά που ήρθαν και έρχονται στην showbiz
Showbiz

Τα μωρά που ήρθαν και έρχονται στην showbiz

Πυρετωδώς για την άφιξη του πελαργού ετοιμάζονται αρκετά μέλη της ελληνικής showbiz, ενώ κάποια άλλα κρατούν ήδη τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους. Στις... επώνυμες αφίξεις όμως φαίνεται ότι ο πελαργός θα φέρει φέτος περισσότερες δεσποινίδες απ’ ό,τι αγόρια και έτσι το χρώμα του καλοκαιριού θα είναι το απόλυτο ροζ.


Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περιμένουν τον διάδοχο και σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη το ζευγάρι έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το παιδικό δωμάτιο και μάλιστα σε παλ αποχρώσεις. Ο μικρός θα έρθει στον κόσμο τον Νοέμβριο και θα έχει γενέθλια τον ίδιο μήνα με την αδελφή του. Η Κατερίνα Καραβάτου περιμένει να κρατήσει στα χέρια της την κόρη της τον Σεπτέμβριο, ενώ ο σύντροφός της δεν κρύβει τη χαρά του για το αναμενόμενο γεγονός. Μάλιστα, έχει από τώρα ξεκινήσει να... επικοινωνεί με την κόρη του.
Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης μετρούν τις μέρες, αφού, όπως της είπε ο γιατρός, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα κρατούν στα χέρια τους το κοριτσάκι τους. Η Φωτεινή Τσακίρη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ηθοποιός διανύει ήδη τον έκτο μήνα τής εγκυμοσύνης της και, όπως έδειξε η εξέταση, άλλο ένα κοριτσάκι θα προστεθεί στις celebrities αφίξεις της ελληνικής showbiz.
Ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον πελαργό τον Σεπτέμβριο. Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας τον Οκτώβριο θα κρατούν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους, ενώ η Ελενα Γράβεζα και ο Παναγιώτης Δαουλάρης περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και η οικογένεια θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος.
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Εβελίνα Βαρσάμη σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους και θα χαμογελούν ακόμη περισσότερο από ευτυχία. Η σύζυγος του παρουσιαστή και επιχειρηματία βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, όπως έδειξε το τελευταίο υπερηχογράφημα, ο γιος τους χαίρει άκρας υγείας και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του τον Οκτώβριο.
Μελλοντικοί γονείς είναι και ο Σπύρος Λάμπρου με την Τίνα Σκουρλή, αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Τώρα η οικογένεια θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ και η ευτυχία του ζευγαριού θα ολοκληρωθεί σε περίπου τέσσερις μήνες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved