Κάτια Ζυγούλη: Τι θα κάνει στην εκπομπή της Μενεγάκη
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: Τι θα κάνει στην εκπομπή της Μενεγάκη

Με έκπληξη μαθαίναμε από το τρέιλερ της Ελένης Μενεγάκη για τη μεγάλη της πρεμιέρα αύριο, ότι στην πρώτη αυτή εκπομπή οι δύο κεντρικές καλεσμένες θα είναι η Κάτια Ζυγούλη και η κουμπάρα της παρουσιάστριας, Νατάσα Θεοδωρίδου την οποία η Ελένη θεωρεί ‘γουρλού’ για το ποδαρικό της. Και μπορεί η τραγουδίστρια να παρουσιάσει για πρώτη φορά live τα νέα της τραγούδια, όμως κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς θα κάνει η Κάτια Ζυγούλη.

Το μοντέλο και πλέον ηθοποιός λοιπόν θα βγει σε ζωντανή σύνδεση από τον Νέο Βουτζά, το σπίτι όπου ζει μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την κόρη τους ευτυχισμένοι.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η Κάτια θα κάνει… ξενάγηση στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, κάνοντας ιδιαίτερο… focus στο παιδικό δωμάτιο της δεσποινίδας Ρουβά ενώ δεν αποκλείεται η μικρή να κάνει και την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση! Αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε Κάτια Ζυγούλη και Ελένη Μενεγάκη; Τι άλλο εκτός από την καθημερινότητα ενός από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz που όλοι θέλουν να γνωρίζουν τις συνήθειές τους αλλά και τις συνθήκες της συμβίωσής τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved