Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένη!

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένη!

Η Ναταλία Γερμανού δηλώνει ερωτευμένη, θα επανασυνδεόταν με κάποιον πρώην της και αποκαλύπτει γιατί δεν ομολόγησε μέχρι τώρα ότι είναι ερωτευμένη!


«Η πιο συχνή ερώτηση που μου κάνουν οι φίλοι δημοσιογράφοι κατά καιρούς είναι «Είσαι μόνη σου αυτή την περίοδο;». Η απάντηση λογικά θα έπρεπε να είναι εύκολη, ένα «ναι» ή ένα «όχι». Αλλά όταν έχεις ένα απλό φλερτ στη ζωή σου δεν το μεταφράζεις σε σχέση. Δεν μπορείς με κάθε άνθρωπο με τον οποίο συναντιέσαι ή κάνεις λίγο παρέα για να δεις αν σου ταιριάζει, να τον αποκαλείς σύντροφο» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία. Και πρόσθεσε: «Νιώθω ερωτικά για κάποιον, αλλά είμαι πολύ καλή στο να κρύβω τα αισθήματά μου όταν θέλω. Να νιώθω δηλαδή ερωτευμένη, γιατί έτσι νιώθω, αλλά να μην του το λέω».

Από πότε η Ναταλία έγινε άνθρωπος που κρύβεται; Έχει κρύψει κάποια σχέση της; Η ίδια απαντά: «Δεν έχω κρύψει καμία μεγάλη μου σχέση ποτέ –γιατί για όλες ήμουν περήφανη–, εκτός από μία που οι λόγοι για τους οποίους δεν δημοσιοποιήθηκε με κάνουν να νιώθω ακόμη πιο περήφανη γι’ αυτήν».

Όσο για το αν θα επανασυνδεόταν με κάποιον πρώην σύντροφό της τόνισε: «Ναι, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να αναφερθώ σε κάποιον με το όνομά του». Πηγή:PEOPLE