Οι χωρισμοί του 2011: Ποιοι θα περάσουν μόνοι το καλοκαίρι τους;
Showbiz

Οι χωρισμοί του 2011: Ποιοι θα περάσουν μόνοι το καλοκαίρι τους;

Μοναχικό θα είναι το φετινό καλοκαίρι για αρκετούς επωνύμους. Η είδηση του χωρισμού τους σε άλλες περιπτώσεις έσκασε σαν βόμβα και σε άλλες απλά ήταν μια ανακοίνωση.

Ανάμεσα στους χωρισμούς-έπληξη ήταν αυτός της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη. Το πρώην ζευγάρι μετά από 12 χρόνια σχέσης, έριξε τίτλους τέλους και τράβηξε χωριστούς δρόμους προκαλώντας έκπληξη με την απόφασή τους αυτή. Σαν βόμβα έσκασε και η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τον χωρισμό της. Η παρουσιάστρια μέσω του blog της στο www.queen.gr μίλησε ανοιχτά για την απόφασή τους αυτή. Ένα ακόμα ζευγάρι που έδειχνε να είναι ευτυχισμένο και να διανύει μια καλή φάση στην σχέση του, ήταν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Φώτης Βαλλάτος. Η είδηση του χωρισμού τους εξέπληξε αρκετούς, καθώς ήταν αναμενόμενη.
Αίσθηση όμως προκάλεσαν και ορισμένοι χωρισμοί ζευγαριών του Hollywood και όχι μόνο. Τίτλοι τέλους έπεσαν για τον Leonardo Di Caprio και την Bar Rafaeli μετά από 6 χρόνια σχέσης, ενώ διαζύγιο πήραν και o Marc Anthony με την Jennifer Lopez. Χωριστούς δρόμους τραβούν και η Adriana Sklenarikova και ο Christian Karembeu έπειτα από 13 χρόνια γάμου, ενώ ο Arnold Schwarzenegger χώρισε με την σύζυγό του έπειτα από 25 χρόνια κοινής συμβίωσης. Στα σκαλιά της εκκλησίας παράτησε το 25χρονο κουνελάκι του Playboy τον 85χρονο Hugh Hefner, ενώ και ο George Clooney με την Elisabetta Canalis είναι πλέον χώρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved