Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη συνέντευξη της σεζόν
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη συνέντευξη της σεζόν

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη έδωσε την πρώτη συνέντευξη της σεζόν στον διευθυντή του gossip-tv, Νάσο Γουμενίδη και μίλησε για όλα…

''Δεν είναι διαφορετική η φετινή χρονιά. Για εμάς αλλάζουν μόνο τα πρόσωπα, δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό. Είμαστε στην ίδια θέση, με την ίδια εκπομπή, με την ίδια διάθεση και με την ίδια επιθυμία. Είναι η πρώτη φορά, συζητώντας ιδέες με τα παιδιά που τους είπα, ‘παιδιά να σας πω κάτι; Θέλω να ξεκινήσουμε σαν να μην πέρασε μια μέρα, δεν θέλω να κάνουμε κάτι... να ετοιμαστούμε... να στήσουμε. Θέλω να κυλήσει όπως κυλούσε όλες τις μέρες της προηγουμένης σεζόν» είπε η Ελένη Μενεγάκη ενώ τόνισε για τη μεγάλη της πρεμιέρα σήμερα το πρωί: «Αγωνία και τρακ έχω κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει πρεμιέρα που να μην έχω αλλά νομίζω ότι με βοήθησε πιο πολύ που μπήκαμε στην καθημερινότητα, δηλαδή σαν να μην κάναμε πρεμιέρα''.

Η Ελένη Μενεγάκη όμως μίλησε και για τα συμβόλαιό της: ''Όταν είχε γίνει η υπογραφή των συμβολαίων με τον Alpha πέρσι, ήταν γνωστό ότι υπέγραψα για 3 χρόνια, ούτε για 2, ούτε για 2 συν 1, ούτε για 1 συν 1. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σε όλα τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ίδια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιες φορές ξεφεύγουν κάποια πράγματα από τον έλεγχο και αισθάνομαι ενοχλημένη, ναι. Αλλά εκνευρισμό δεν έχω ποτέ στις συνεντεύξεις μου. Το ότι κάθε μέρα ακούς κάτι που σε αφορά αλλά κανείς δεν σ' έχει ρωτήσει και δεν έχει εξακριβώσει αν είναι έτσι...''. Δεν θα μπορούσε όμως να μην μιλήσει και για τα αγγελούδια της: '' Ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί, να ντυθούν τα παιδιά, να πιουν το γάλα τους, να ετοιμαστούν, να φύγουν, να φύγω κι εγώ γατί την πρώτη μέρα έχω την δική μου αγωνία και δεν μπορώ να αφοσιωθώ ούτε στην καθημερινότητα των παιδιών. Θέλω να έρθω εδώ και να νιώσω ότι όλα, όσο γίνεται, είναι καλά. Δεν νομίζω ότι ο Άγγελος ήξερε ότι έχω πρεμιέρα. Δεν κάνουμε τέτοιες συζητήσεις στο σπίτι, θα το καταλάβει μόλις γυρίσει στο σπίτι που θα με δει έτσι, φτιαγμένη. Ο Άγγελος από εκεί καταλαβαίνει ότι είμαι στη δουλειά. Και μάλιστα κάνα δύο φορές το καλοκαίρι μου είπε ‘μαμά μήπως πρέπει να ξεκινήσεις τη δουλεία, να σε δούμε και λίγο βαμμένη και χτενισμένη, γιατί κι αυτό το έχει συνηθίσει έτσι.

Μια ζωή έτσι με βλέπει και μου το ζητάει''. Η Ελένη Μενέγακη όμως είπε και για το αν θα κάνει αλλαγές στην εκπομπή της ενώ δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να μιλήσει και για τους ''απέναντι'': '' Οι μεγάλες αλλαγές εμένα δεν μου αρέσουν και ειδικά σε μία τέτοια ζώνη που, αν μη τι άλλο την χαρακτηρίζεις συνήθεια και γιατί να αλλάξω κάτι το οποίο πηγαίνει καλά έτσι; Αλλά τώρα μικροαλλάγες κάθε χρόνο ψάχνουμε να βρούμε. Δεν είμαι εγώ κατάλληλη να κρίνω τους άλλους ποτέ. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και το λέω και το πιστεύω γιατί δεν θα ήθελα ποτέ στη ζώνη αυτή να σταματήσουν να υπάρχουν πρωινά. Αν σταματήσουν όλοι οι άλλοι να υπάρχουν στα πρωινά τότε κι εγώ μπορεί να μην χρειάζομαι στο πρωινό. Εύχομαι πραγματικά να πάμε όλοι καλά και να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά''.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved