Αποθεώθηκε ο Πάριος στη Λάρνακα
Showbiz

Αποθεώθηκε ο Πάριος στη Λάρνακα

Ο μοναδικός ερμηνευτής Γιάννης Πάριος αποδέχτηκε την πρόταση της διοργανώτριας εταιρείας για μια συναυλία στα πλαίσια του Φεστιβάλ Δήμου Λάρνακας .

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Πάριος είχε 11 ολόκληρα χρόνια να εμφανιστεί στην Λάρνακα και με την εμφάνιση του την Δευτέρα 18 Ιουλίου, ξεπλήρωσε το κοινό του με το παραπάνω.
Ο Γιάννης Πάριος βγήκε στην σκηνή γύρω στις 10:00 και κατέβηκε από την σκηνή γύρω στις 01:00 τα χαράματα. Για 3 σχεδόν ώρες τραγουδούσε χωρίς διάλλειμα χαρίζοντας στο κοινό μια από τις πιο σπάνιες, ζωντανές και έντονες εμφανίσεις που έχει κάνει στην μέχρι τώρα καριέρα του.
Η ενέργεια που του έδινε το κοινό , είναι αυτή που τον κράτησε στην σκηνή , περισσότερο από την προγραμματισμένη διάρκεια της συναυλίας. Ο Γιάννης Πάριος μάλιστα δήλωσε στο κοινό «Είμαι τρελός και ότι θέλω κάνω. Άμα θέλω αλλάζω όλο το πρόγραμμα». Έτσι και έκανε. Άλλαξε όλο το πρόγραμμα και χάρισε σε όλους όσους παρευρέθηκαν μια μοναδική 3ωρη μουσική εμπειρία.
Ο Γιάννης Πάριος δεν δέχτηκε να κάνει διάλλειμα και μάλιστα άλλαξε την μπλούζα του μπροστά στους 2000 παρευρισκομένους, καθώς δεν θέλησε ούτε για 1 λεπτό να κατεβεί από την σκηνή. Παρότι κουρασμένος με το τέλος της συναυλίας, ο μεγάλος ερμηνευτής, έμεινε μέχρι και τις 02:00 για να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με τον κόσμο που τον περίμενε έξω από το καμαρίνι. Πηγή: onlycy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved