Η άγνωστη συνάντηση Σρόιτερ – Αιγινίτη
Showbiz

Η άγνωστη συνάντηση Σρόιτερ – Αιγινίτη

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη ήταν από τα ζευγάρι που η σχέση τους έχει περάσει από «40 κύματα», αφού δεν ήταν και λίγα τα σκαμπανεβάσματα από την αρχή μέχρι και τους «τίτλους τέλους» του γάμου τους.


Μολονότι έχουνε χωρίσει λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, όπως είπανε οι ίδιοι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για πιθανή επανασύνδεση του ζευγαριού, αφού αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν. Στον πρόσφατο γάμο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που παρευρέθηκαν και οι δύο, όμως οι περισσότεροι μίλησαν για πολικό κλίμα ανάμεσά τους.
Μια μέρα πριν όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος. Αυτός ήταν ο λόγος που οι μετρ του μαγαζιού απομάκρυναν όλους του φωτογράφους, χωρίς όμως να τους πούνε το λόγο.
Οι πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν ότι οι δυο τους όχι μόνο κάθισαν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να απολαύσουν το πρόγραμμα, αλλά ήταν πολύ διάχυτοι μεταξύ τους. Μια μέρα μετά όμως, στο γάμο της Τσιμτσιλή δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. Πηγή: streetpress

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved