Η ομορφιά θα λάμψει στις 30 Ιούλη
Showbiz

Η ομορφιά θα λάμψει στις 30 Ιούλη

Επιτέλους! Αυτό που εδώ και μήνες προετοιμάζεται, γίνεται πραγματικότητα!

Στο Μαρκόπουλο Αττικής, λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα, θα διενεργηθεί ο τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς που εμπνεύστηκε o Γιώργος Κούβαρης.
Έτσι, στις 30 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο ο τελικός των καλλιστείων «Grande Secreto – Fashion 2011». H ομορφιά θα λάμψει, καθώς 13 κορίτσια και 13 αγόρια θα διαγωνισθούν, ώστε οι φιναλίστ να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα τον Δεκέμβριο στο Παρίσι, στον διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώνει, στη Disneyland, στο Face of Europe.
Ήδη έχει προηγηθεί στις 25 Μαΐου ο ημιτελικός, ο οποίος τάραξε τα νερά στον χώρο της σόου μπιζ, και τον οποίο παρουσίασε η Βανέσα Χολέβα με τεράστια επιτυχία στο Μπουρνάζι, και συγκεκριμένα στο κλαμπ «Enzzo De Cuba».
Τον τελικό του «Grande Secreto – Fashion 2011» θα παρουσιάσουν η Ελένη Φιλίνη και ο Γιώργος Κούβαρης, ενώ η Ειρήνη Μερκούρη και οι Lastart θα ηλεκτρίσουν ευχάριστα την ατμόσφαιρα με τα τραγούδια τους. Μερικά από τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η Βάλια Κακούτη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Θοδωρής Τρανούλης, ο Στέφανος Ορφανίδης και ο Θοδωρής Ρακιντζής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved