Η Τζέιν Φόντα έχει κάνει (και) τρίο!
Showbiz

Η Τζέιν Φόντα έχει κάνει (και) τρίο!

Διεθνές sex symbol και βασίλισσα του fitness. Αγαπημένη εκατομμυρίων ανθρώπων, η Τζέιν Φόντα θεωρούταν πάντοτε γυναίκα με ξεκάθαρη ζωή. Όπως όμως αποδεικνύεται σήμερα, υπήρχε backstage story.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός, θέλοντας να ικανοποιήσει τον αχόρταγο σεξουαλικά πρώτο της σύζυγο, τον Γάλλο σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ, φρόντιζε να του έχει παρέα στην κρεβατοκάμαρα.

Προσλάμβανε επαγγελματίες του... είδους, μια και το στρώμα της ήταν για τρεις.

Η σοκαριστική αυτή αποκάλυψη υπάρχει στο βιβλίο «The Private Life of a Public Woman», το οποίο έγραψε η συμμαθήτρια της Φόντα στη δραματική σχολή Πατρίσια Μπόσγουορθ. Το βιογραφικό αυτό βιβλίο, που κυκλοφορεί σήμερα στις ΗΠΑ, έχει φέρει σε αμηχανία τη Φόντα, η οποία το χαρακτήρισε -όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός της- ως τον χειρότερό της εφιάλτη.

Η 73χρονη σήμερα ηθοποιός ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Ροζέ Βαντίμ, γνωστό Καζανόβα. Πήγε μαζί του στο Παρίσι, όπου τον παντρεύτηκε το 1965 και έγινε ένα είδος μαριονέτας στα χέρια του. Το ίδιο άλλωστε συνέβη και με τους άλλους δύο συζύγους της, τον ακτιβιστή Τομ Χέιντεν και τον δισεκατομμυριούχο, πρώην ιδιοκτήτη του δικτύου CNN Τεντ Τέρνερ.

Στην προσπάθειά της να κρατήσει κοντά της τον ανικανοποίητο Βαντίμ ώστε να μη την απατήσει, η Φόντα του ικανοποιούσε όλες τις επιθυμίες, οι οποίες έφθασαν ακόμη και σε ερωτικά τρίο. Η υποταγή της στους άνδρες και η επιθυμία της να τους ευχαριστεί λένε κάποιοι ότι προέρχεται από τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα της, είδωλο του Χόλιγουντ Χένρι Φόντα, ο οποίος υπήρξε συναισθηματικά απόμακρος απέναντί της.

Ο γάμος της με τον Γάλλο σκηνοθέτη, ο οποίος το 1968 τη μετέτρεψε σε θεά του sex στην ταινία του «Μπαρμπαρέλα» και εκτόξευσε την καριέρα της στα ύψη, κράτησε οκτώ χρόνια.

Πιθανόν η Φόντα παράτησε τον Βαντίμ όταν γνώρισε τον Τομ Χέιντεν σε αγώνα για το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1973 και έμειναν μαζί για δεκαεπτά χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έγινε βασίλισσα του fitness, με το βίντεο με ασκήσεις αεροβικής που έκανε. Με τα εκατομμύρια που της απέφεραν οι πωλήσεις του χρηματοδότησε τις πολιτικές της φιλοδοξίες. Ο δεύτερος σύζυγός της όμως την εγκατέλειψε το 1990, πολύ αργότερα από τότε που είχε αρχίσει να την απατά. Όλο αυτό την οδήγησε στη βουλιμία. Η sexy ηθοποιός έγινε σκιά του εαυτού της και είχε αυτοκτονικές τάσεις.

Έναν χρόνο αργότερα ερωτεύτηκε ξανά και παντρεύτηκε τον Τεντ Τέρνερ, ο οποίος την υποχρέωσε να του υποσχεθεί πως δεν θα έκανε πλαστικές. Ομως, και ο τρίτος γάμος της κατέληξε σε διαζύγιο, το 2001. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved