Η πολυτελής ζωή του Μάνου Γαβρά στο Μαϊάμι
Showbiz

Η πολυτελής ζωή του Μάνου Γαβρά στο Μαϊάμι

Οι ημέρες και οι νύχτες του Μάνου Γαβρά στο Μαϊάμι δεν είναι απλώς ενδιαφέρουσες αλλά μοναδικές.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο ηθοποιός ζει το δικό του αμερικάνικο όνειρο, έχοντας πετύχει όχι απλώς να κάνει κάποια βήματα στην απρόσιτη για τους περισσότερους σκηνή του Hollywood αλλά και να έρθει σε επαφή με μερικούς από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του σε διάφορους τομείς.

Ο Μάνος Γαβράς φιλοξενείται στο Star Island, ένα ιδιωτικό νησί κοντά στο Μαϊάμι στο οποίο υπάρχουν μόλις τριάντα δύο πολυτελείς βίλες. Οσο για τους γείτονές του, το μόνο βέβαιο είναι ότι έχουν επίσης τη δική τους λαμπρή ιστορία! Η Gloria Estefan, ο Puff Daddy αλλά και ο Jamie Foxx είναι μερικοί μόνον από τους διάσημους stars που διαθέτουν σπίτια στο rich and famous ιδιωτικό νησί.

Μια τυπική ημέρα του Μάνου Γαβρά στο Μαϊάμι ξεκινά γύρω στις 11.00, αφού η νύχτα στην πόλη είναι μεγάλη...

Επειτα από το γεμάτο αμερικανικό πρωινό, ακολουθούν κάποιες συναντήσεις εργασίας τόσο στην έπαυλη όσο και στη Lincoln street, τον κεντρικό πεζόδρομο του Μαϊάμι, που είναι γεμάτος με πολυτελή lounge cafe και εστιατόρια.

Αργά το μεσημέρι και έπειτα από την ολοκλήρωση των επαγγελματικών συναντήσεών του, επιλέγει συνήθως να χαλαρώνει κάνοντας μπάνιο στην πισίνα της πολυτελούς βίλας ή και να γυμνάζεται στο ιδιωτικό γυμναστήριο που βρίσκεται εντός του χώρου.

Το απόγευμα είναι γεμάτο συνήθως με επαγγελματικά ραντεβού. Εξάλλου, όπως τονίζουν οι γνώστες του αμερικανικού lifestyle, το Μαϊάμι είναι η κατάλληλη πόλη για business, αφού όλοι όσοι βρίσκονται εκεί είναι χαλαροί, άρα, έχουν τη δυνατότητα να είναι περισσότερο ανθρώπινοι και φιλικοί στις επαφές τους.

Τα βράδια του ηθοποιού περιλαμβάνουν συνήθως ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο πασίγνωστο «w-hotel», χορό στα αγαπημένα του κλαμπ «Set» και «Liv» ή και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς στις κατοικίες τους. Εξάλλου, μία από τις απαράβατες συνήθειες στο Μαϊάμι είναι οι συγκεντρώσεις αλλά και τα γεύματα σε σπίτια. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved