Πόσο χρονών είναι η Ζωή Λάσκαρη;
Showbiz

Πόσο χρονών είναι η Ζωή Λάσκαρη;

Η Ζωή Λάσκαρη αποκάλυψε την ηλικία της! Πόσο χρονών είναι η ηθοποιός;

Η Ζωή Λάσκαρη είναι γεννημένη στις 12 Δεκεμβρίου 1944. Στο status που έχει στο Facebook η Ζωή Λάσκαρη δεν διστάζει να γράψει την ακριβή ημερομηνία γέννησής της. Το γεγονός αυτό μπορεί να παραξενέψει κάποιους, όχι όμως όσους τη γνωρίζουν καλά.

Γιατί δεν κρύβει άραγε την ηλικία της; «Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους ένας άνθρωπος "κρύβει" και "κρύβεται". Ο ένας είναι για να ανταμωθεί με τον Θεό και ο άλλος για να ανταμωθεί με τη δημοσιότητα. Εγώ ηλίθια τρικ με το κουτσομπολιό δεν έκανα και δεν θα κάνω ποτέ. Αισθάνομαι περίφημα με την ηλικία μου και κάθε χρόνο θα γιορτάζω τα γενέθλιά μου, με τη δύναμη του Θεού, με όλο και πιο πολλή χαρά. Τη χαρά της παρέας φυσικά, όχι του ηλίθιου» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο Radar.
Όσο για το αν την απασχολεί ο χρόνος απαντά: «Οχι, με συντροφεύει. Νομίζεις πως αισθάνομαι τον χρόνο από πάνω μου, τιμωρό, θεόρατο κρυφό μάτι, να με δακτυλοδείχνει κάθε τρεις και λίγο και να με τρομοκρατεί με την παγωμένη ανάσα του; Δίπλα μου, αγάπη μου, χέρι χέρι. Ο χρόνος ήταν ο πιο μάγκας γκόμενος της ζωής μου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved