Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας που θα πρωταγωνιστήσει ο Ψωμιάδης
Showbiz

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας που θα πρωταγωνιστήσει ο Ψωμιάδης

Τα… ζάρια του στην έβδομη τέχνη ρίχνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, και όπως όλα δείχνουν θα πιάσει… πιάσει εξάρες. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τις ευλογίες του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη κρατά βασικό ρόλο στο remake της πρώτης του ταινίας «Οι Πόντιοι», υποδυόμενος τον εαυτό του σαράντα χρόνια μετά.


«Οι ατάκες που έπρεπε να πω δεν ήταν πολλές» είπε χαρούμενος ο Πανίκας για τη συμμετοχή του στα γυρίσματα του φιλμ. Ευχαριστημένος από την υποκριτική απόδοση του Παναγιώτη Ψωμιάδη εμφανίστηκε και ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης, ο οποίος τόνισε ότι είναι τιμή γι' αυτόν το γεγονός ότι στην καινούργια του ταινία δέχθηκε να εμφανιστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, «ο οποίος είναι ένας πολιτικός που μιλά τη γλώσσα του λαού και όχι μια ξύλινη πολιτική γλώσσα».
Στο φιλμ, εκτός του Παύλου Κοντογιαννίδη, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Τάκης Βαμβακίδης, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Φιλήνη, ο Μάρκος Λεζές και Τάσος Παλατζίδης. Χαρακτηριστικό ρόλο «κρατά» και ο δημοφιλής κωμικός Κώστας Βουτσάς, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και στην ομώνυμη πρώτη ταινία. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται τα γυρίσματα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μεγάλο Πέυκο με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να εμφανίζεται με φαντασμαγορικό τρόπο έξω από το Δημαρχείο της περιοχής ερμηνεύοντας ποντιακά τραγούδια. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2011 που έχει προγραμματιστεί η avant premiere της ταινίας. Πηγή: showtime-cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved