Γιάννης Μαρακάκης: «Εκφράζω καθημερινά τη δυσαρέσκειά μου στη Ράπτη»
Showbiz

Γιάννης Μαρακάκης: «Εκφράζω καθημερινά τη δυσαρέσκειά μου στη Ράπτη»

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Έλενα Ράπτη όχι μόνο είναι μαζί και ερωτευμένοι αλλά σύντομα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Summer live» και δήλωσε πως ο γάμος και τα παιδιά είναι στα άμεσα σχέδιά του: «δεν έχω προγραμματίσει κάτι βέβαια για την άλλη εβδομάδα ούτε για την παράλλη» είπε χιουμοριστικά ο δικηγόρος.


Όπως είπε ο ίδιος συχνά εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στη σύντροφό του σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα και φυσικά στενοχωριέται, αφού η «μπάλα» παίρνει όλους τους πολιτικούς:«κάποιοι έχουν θυσιάσει την προσωπική τους ζωή για να προσφέρουν σ’ αυτό τον τόπο και δυστυχώς τους παίρνει και αυτούς η μπάλα» τόνισε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως αναφέρεται στην αγαπημένη του. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου άλλωστε θα πέσει να σε πλακώσει λένε!

Ο γνωστός νομικός δεν παινεύει μόνο τη σύντροφό του αλλά και τον εαυτό του αφού δηλώνει χαρακτηριστικά πως η ανασφάλεια είναι για εκείνον άγνωστη λέξη. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο στην εξωτερική του εμφάνιση πολλά δεν του αρέσουν αλλά δεν θα κάτσει να σκάσει κιόλας! Δείτε το βίντεο

















©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved