Πως αντέδρασε η Μενεγάκη στα σχόλια
Showbiz

Πως αντέδρασε η Μενεγάκη στα σχόλια

Είναι η πρώτη χρονιά που η Ελένη Μενεγάκη δέχεται τόσο κακόβουλη κριτική. Και το λέμε αυτό διότι οι παροικούντες στην τηλεοπτική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν καλά πώς η σκόνη των πρεμιέρων θα πέσει το Νοέμβριο. Εκείνη την περίοδο θα ξεκαθαριστούν πολλά. Εκείνη είναι η κατάλληλη εποχή για συμπεράσματα.

Έχοντας ως δεδομένα στο μυαλό της, ότι το Mega δεν έχει ακόμη ρίξει στην αρένα των πρωϊνών προγραμμάτων το νέο του προϊόν και ότι τους δύο πρώτους μήνες το κοινό “ζαπάρει”, η Ελένη φρόντισε να ξεκαθαρίσει μερικά ζητήματα εσωτερικής φύσεως στους συνεργάτες της. Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε στο καμαρίνι της, στο ισόγειο των Pro Studios είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεται ότι βάλλεται από τα δημοσιεύματα καθώς θεωρεί πώς ότι γράφεται είναι εξαιρετικά πρόωρο...ένας κακοστημένος πετροπόλεμος χωρίς καμία σημασία.

Από την άλλη θεωρεί ότι σε λίγο καιρό όλοι αυτοί που προέτρεξαν να βγάλουν συμπεράσματα για την φετινή χρονιά θα εκτεθούν καθώς το κοινό της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης ταυτίζεται με ανθρώπους που νιώθει κοντά του επι χρόνια. Και αυτό το έχει η Ελένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια...όσο για το παιχνίδι των εντυπώσεων; Αυτό την αφήνει παγερά αδιάφορη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved