Παραμένει στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς
Showbiz

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς

Ο Κώστας Βουτσάς δεν πήρε ακόμα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το γεγονός έχει προκαλέσει την ανησυχία στενών του φίλων και συνεργατών, αλλά και των εκατοντάδων θαυμαστών του σπουδαίου ηθοποιού.

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται ακόμα στην κλινική «Κυανούς Σταυρός», στην οποία μεταφέρθηκε από το Ιπποκράτειο. Ο διευθυντής της κλινικής μιλώντας στην Espresso είπε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι σύντομα θα βγει ο ηθοποιός.
«Είναι πάρα πολύ καλά, αλλά δεν μπορώ να υπεισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί δεν το επιθυμεί ούτε ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς ούτε η οικογένεια του» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο τον Κώστα Βουτσά παρακολουθεί ο νευροχειρουργός της κλινικής, κ. Ζευγαρίδης, λόγω του αιματώματος που του είχε εμφανιστεί στο κεφάλι, το οποίο προήλθε από την έλλειψη του χαπιού για την καρδιά του.

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από κρίση δύσπνοιας που υπέστη στις 27 Ιουλίου, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης στην οποία παίζει στο αρχαίο θέατρο Δίου. Μια κρίση που προήλθε από το χρόνιο άσθμα που τον βασανίζει. Ευτυχώς, είναι τελείως καλά, όπως υποστηρίζει ο διευθυντής της κλινικής, και τις επόμενες ημέρες θα πάρει εξιτήριο για να ακολουθήσει την περιοδεία της «Λυσιστράτης», που τόσο του έλειψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved