Η Ορθούλα Παπαδάκου μιλά πρώτη φορά για το Γολγοθά της!
Showbiz

Η Ορθούλα Παπαδάκου μιλά πρώτη φορά για το Γολγοθά της!

Η Ορθούλα Παπαδάκου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μέχρι τότε αυτή η αναμονή την σκοτώνει. Είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την περιπέτεια υγείας τα και ξεσπά δηλώνοντας: «Φοβάμαι, θέλω να ζήσω όπως ζω μέχρι σήμερα».

«Είμαι στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Γύρισα από το νοσοκομείο στο σπίτι και το μόνο που λαχταρούσα ήταν να ξυπνήσω το πρωί και να έχω τα αποτελέσματα στα χέρια μου» δηλώνει στην Espresso η Ορθούλα. «Φοβάμαι γιατί είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει να ζει μέσα στην ελευθερία. Θέλω να ζω τη ζωή μου και είναι φοβερό για μένα να κλειστώ μέσα στο σπίτι για οποιονδήποτε λόγο. Θέλω να γυμνάζομαι να βγαίνω έξω» τόνισε.

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πώς ένιωσε όταν της εξήγησαν οι γιατροί τι έχει. « Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι βρήκαν τέσσερις εστίες στον εγκέφαλο. Εμένα το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Ευτυχώς όμως δεν ήταν. Μου εξήγησαν ότι δεν ήταν στα μεγάλα αγγεία που έχουμε στον εγκέφαλο, είναι στα μικρά. Μου κόπηκαν τα πόδια, γιατί αυτό δεν εξηγείται σε εμένα. Είχα πάθει σοκ και εγώ και οι φίλοι μου».

Όσο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που περιμένει δήλωσε: «Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα από την παρακέντηση στη σπονδυλική στήλη από το υγρό που μου πήραν. Ελπίζω να μάθουμε τι συνέβη, αν είναι κάποιες αρτηρίες βουλωμένες. Αν δεν βρουν τίποτα, θα προχωρήσουμε σ περαιτέρω εξετάσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved