«Πήγα με ποδοσφαιριστή, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομά του»
Showbiz

«Πήγα με ποδοσφαιριστή, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομά του»

«Κλειδώστε τους άντρες σας στο σπίτι». Αυτός είναι ο τίτλος της εφημερίδας Daily Mail, που δημοσιεύει φωτογραφίες της «καυτής» και πληθωρικής καλλονής Imogen Thomas, που σύμφωνα με πληροφορίες «έβαλε φωτιά» στον γάμο του Ryan Giggs και τον οδήγησε... καρφί στο διαζύγιο.



Με μωβ μπικίνι και πόζες μέσα από τις οποίες διακρίνονται τα πλούσια προσόντα της, η Thomas κάνει διακοπές στην Ανδαλουσία και ταυτόχρονα φωτογραφίζεται για το ημερολόγιό της, βγάζοντας στην φόρα τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα, κυριολεκτούμε.

Μετά την συμμετοχή της στο Big Brother, όπου αναστάτωσε το ανδρικό κοινό, τώρα μιλά για την παράνομη σχέση της με τον παντρεμένο ποδοσφαιριστή, χωρίς κανέναν φόβο, αλλά με πολύ πάθος. «Πήγα με ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ, αλλά δεν θέλω να πώ το όνομά του, σεβόμενη την… οικογένειά του», δήλωσε η πρώην Μις Ουαλία, που εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις επιδράσεις της πισίνας και άφησε βρεγμένο το μαγιό της κατά την διάρκεια της φωτογράφισης. Οχι που θα το σκούπιζε... Ούτε το αβυσσαλέο ντεκολτέ, ούτε τα οπίσθια βέβαια γλίτωσαν από τις πόζες, που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ευτυχώς που τον σεβάστηκε πάντως… Γιατί λίγο καιρό πριν, είχε εμφανισθεί στους δρόμους του Λονδίνου φορώντας μπλουζάκι το οποίο έγραφε «ο φίλος σου σε χαιρετάει»…και όταν την ρωτούσαν ποιος είναι ο τυχερός, μόνο το τηλέφωνό του δεν έδινε...

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η Thomas περνούσε απαρατήρητη από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, μέχρι την στιγμή που αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον άσο των γηπέδων… Θα εκτίμησαν φαίνεται τα προσόντα της και θα της έδωσαν σημασία...πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved