Ορθούλα Παπαδάκου: Τι έδειξε η παρακέντηση
Showbiz

Ορθούλα Παπαδάκου: Τι έδειξε η παρακέντηση

Δάκρυα χαράς για την Ορθούλα Παπαδάκου… Η ξανθιά παρουσιάστρια χθες το πρωί πήρε στα χέρια της τα πολυπόθητα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία τις τελευταίες μέρες της είχαν δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση και αβάσταχτη αγωνία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κλείσει μάτι, αλλά και να πάθει μια δεύτερη κρίση που την οδήγησε προχθές για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα στο νοσοκομείο.


Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως τα αποτελέσματα της πιο κρίσιμης εξέτασης για εκείνην ήταν πολύ καλά. Η Ορθούλα χθες το μεσημέρι πήρε και πάλι εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική αφού ξημερώματα Τετάρτης είχε μπει εσπευσμένα, επειδή της συνέβη για άλλη μία φορά το ίδιο επεισόδιο.
Η νύφη της Ορθούλας, Μάντα Παπαδάκου, από τη μία δεν έκρυβε τη συγκίνηση της για το χαρμόσυνο γεγονός, αλλά από την άλλη κρατούσε και μια επιφύλαξη έως ότου ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος που θα απαλλάξει μια για πάντα την Ορθούλα, αλλά και την οικογένεια της, από κάθε είδους ανησυχία.
Η Ορθούλα σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα συνεχίζει να κάνει εξετάσεις προκειμένου να δούνε τι ακριβώς έχει για να ακολουθήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Ακόμη και στο εξωτερικό θα παει αν χρειαστεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved