Η Πέγκυ Ζήνα έσωσε τον Γιώργο Λύρα
Showbiz

Η Πέγκυ Ζήνα έσωσε τον Γιώργο Λύρα

Η αγωνία και η λαχτάρα που πέρασε μπορεί να είναι παρελθόν, όμως δεν είναι εύκολο να διαγραφούν από τη μνήμη της.Η Πέγκυ Ζήνα όταν επέστρεψε στο σπίτι με τον σύντροφό της, Γιώργο Λύρα μετά την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του τα λέει όλα!


Η θερινή περίοδος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το ζευγάρι. Οι δυο τους χαλάρωναν κάνοντας τις διακοπές τους στην Επίδαυρο με το σκάφος τους «Saryl P». Η εγκυμοσύνη της Πέγκυς της επέτρεπε να απολαύσει την καλοκαιρινή ραστώνη και να μένει ύστερα από τόσα χρόνια ανέμελη και χωρίς άγχος μακριά από τις σκοτούρες των επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Όλα φάνταζαν ιδανικά μέχρι που εκείνος άρχισε να νιώθει δυσφορία. «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό» σκέφτηκε και αρχικώς προτίμησε να μην αναστατώσει τη σύντροφό του. Όμως η δυσφορία συνεχιζόταν και αναγκάστηκε να της το πει. Έπειτα από δική της παρότρυνση πήγαν σε ένα κοντινό κέντρο υγείας για εξετάσεις, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ανησυχητικά. Ωστόσο η Πέγκυ δεν μπορούσε να ηρεμήσει.
«Μέσα στην ατυχία του ο Γιώργος ήταν πολύ τυχερός που είχε την Πέγκυ δίπλα του και ήταν θαύμα το ότι τελικά πείστηκε να επιστρέψει κατευθείαν στην Αθήνα. Βασικό ρόλο έπαιξε η επιμονή της Πέγκυς, η οποία είχε προγραμματίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνει κάποιες εξετάσεις για την εγκυμοσύνη της. Πίεσε, λοιπόν, τον άνδρα της να διακόψουν τις διακοπές τους και αντί να φύγουν στο τέλος της εβδομάδας, να επιστρέψουν άμεσα. Τετάρτη πρωί εκείνος πήγε να κάνει αξονική και στεφανιογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν τέσσερις φραγμένες αρτηρίες. Αμέσως έκανε εισαγωγή στο Ιατρικό για να προγραμματιστεί η εγχείρησή του» λέει δικό τους πρόσωπο που έχει ζήσει από πολύ κοντά την αγωνία της τραγουδίστριας από την πρώτη στιγμή.
«Έτσι απεφεύχθη το χειρότερο» λέει και συνεχίζει: «Δεν είναι όμως μόνον αυτό. Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Πέγκυς και το γεγονός ότι έπρεπε να γίνουν οι εξετάσεις της σύντομα, τους οδήγησαν να επιλέξουν για τις διακοπές τους κοντινό προορισμό. Σε άλλη περίπτωση -όπως κάνουν χρόνια τώρα- θα πήγαιναν στο Ιόνιο και από εκεί μέχρι να γυρίσουν θα ήταν πολύ δύσκολο να προλάβουν τα χειρότερα. Όλα αυτά κάνουν την Πέγκυ να πιστεύει ότι ο Γιώργος ζει από θαύμα, ενώ με τρόμο σκέφτεται τι θα μπορούσε να συμβεί σε διαφορετική περίπτωση». Από την περασμένη Παρασκευή το ζευγάρι απολαμβάνει τη θαλπωρή και την ηρεμία στο σπίτι του στη Βούλα. Η μετεγχειρητική πορεία του Γιώργου Λύρα εξελίσσεται ομαλά. Ακολουθεί με συνέπεια τη θεραπευτική αγωγή που του συνέστησαν οι γιατροί του, οι οποίοι τον παρακολουθούν σχεδόν καθημερινά, προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή του και γυμνάζεται κάνοντας διάδρομο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποθεραπεία του Γιώργου Λύρα θα κρατήσει περίπου έναν μήνα, σχεδόν μέχρι το τέλος του Αυγούστου, ενώ η ψυχολογία του από τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του σπιτιού του είναι πολύ καλύτερη.
Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved