Ζήνα-Λύρας: Και το όνομα της κόρης τους...
Showbiz

Ζήνα-Λύρας: Και το όνομα της κόρης τους...

H εγκυμοσύνη της Πέγκυς Ζήνα βαίνει καλώς και διανύει πλέον τον έβδομο μήνα. Τελευταία ημερομηνία τοκετού, σύμφωνα με τους γιατρούς της, είναι από τις 15 έως τις 20 Οκτωβρίου.

Όσο για το όνομα της δεσποινίδας Λύρα, θα είναι Ηλέκτρα. Όχι, το όνομα αυτό δεν ανήκει σε καμιά από τις δύο γιαγιάδες. Επιλέχτηκε έπειτα από μια σειρά συζητήσεων ανάμεσα στο ζευγάρι. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή έπαιξε και ο κουμπάρος Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος επέμενε να βρουν ένα αρχαίο όνομα που να είναι και εύηχο, ώστε σε περίπτωση που εκείνη θελήσει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά να μη χρειαστεί να αλλάζει το ονοματεπώνυμό της. Έτσι, και ενώ οι επιλογές ήταν Δανάη, Νεφέλη και Ηλέκτρα, το τελευταίο επικράτησε πανηγυρικά και συμφώνησαν όλοι.

«Εδώ και λίγες μέρες η Πέγκυ προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό της. Χαμογελά και πάλι και περιμένει με χαρά τον ερχομό της κορούλας τους, πιστεύοντας ότι αυτό θα τους βοηθήσει να ξεχάσουν τα δύσκολα και να γυρίσουν σελίδα» κατέληξε μιλώντας στην «Espresso» το πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved