Nαταλία Γερμανού: Φύλακας άγγελος για 3 οικογένειες
Showbiz

Nαταλία Γερμανού: Φύλακας άγγελος για 3 οικογένειες

Μπορεί κάθε Σάββατο και Κυριακή να είναι «Μες στην καλή χαρά» από τη συχνότητα του Alpha, αλλά υπάρχουν στιγμές που πραγματικά η Ναταλία Γερμανού χάνει το χαμόγελό της - και αυτό συνήθως για προβλήματα άλλων.

Ελάχιστοι γνωρίζουν το άλλο πρόσωπο της παρουσιάστριας, αφού η ίδια -ως στάση ζωής- το κρατά καλά κρυμμένο. Είναι από τους ανθρώπους που οικειοποιούνται το πρόβλημα των άλλων και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή η Ναταλία εκτός από τα επαγγελματικά της μοιράζεται τον χρόνο της ανάμεσα σε τρεις οικογένειες που στηρίζει εδώ και χρόνια οικονομικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Εδώ και δύο χρόνια μια τριμελής οικογένεια αλλοδαπών είδε στο πρόσωπο της παρουσιάστριας τον φύλακα-άγγελό της. Τον άνθρωπο που θα τρέξει πάντα δίπλα τους και θα τους βοηθήσει σε όλες τις δύσκολες στιγμές τους. Η Μ.Λ. και ο σύζυγός της, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, ήρθαν στη χώρα μας ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτούς και το παιδί τους. Τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμεναν και η μία δυσκολία διαδεχόταν την άλλη.

Η αδερφή της Μ.Λ., που τότε εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στη Ναταλία Γερμανού, μίλησε στην παρουσιάστρια και εκείνη, χωρίς δεύτερη κουβέντα, έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στην οικογένεια που είχε ανάγκη. Οπως μας λέει η Μ.Λ.: «Εδώ και δύο χρόνια η Ναταλία μάς στηρίζει αρκετά. Εχει αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου την βιωσιμότητά μας και μας προσφέρει αγάπη».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια όλον αυτόν τον καιρό έχει πάρει υπό την προστασία της τη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά δεν είναι η μοναδική για την οποία έχει γίνει ο φύλακας-άγγελος. Υπό την «προστασία» της Ναταλίας έχουν περιέλθει άλλες δύο οικογένειες: μια τετραμελής οικογένεια Ελλήνων που ζουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και βλέπουν τη Ναταλία κάθε μήνα και ένα ζευγάρι συνταξιούχων, η κυρία Ευανθία και ο κύριος Βαγγέλης, που μένουν στο Γαλάτσι.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία όμως δεν ήθελε να σχολιάσει το παραμικρό. «Σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε ότι δεν θέλω να κάνω καμία συζήτηση γι’ αυτό το θέμα» ήταν η απάντησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, η Ναταλία βρίσκει πάντα χρόνο να αφιερώσει και στις τρεις οικογένειες, τις οποίες συντηρεί σχεδόν εξ ολοκλήρου. Γι’ αυτούς δεν είναι η λαμπερή TV persona, αλλά μέλος της οικογένειάς τους.

Η Ναταλία δεν είναι ευαίσθητη μόνο απέναντι στα παιδιά, αλλά και στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, που έχουν ανάγκη από αγάπη και φροντίδα. Αυτό το πρόσωπο δείχνει μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, αφού την τελευταία οικογένεια την έχει αναλάβει εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν. Αλλωστε πιστεύει πως όταν κάνεις κάτι, δεν πρέπει να το διατυμπανίζεις, αλλά να το κρατάς για εσένα. Αυτή τη φορά το μυστικό της διέρρευσε από συγγενικό πρόσωπο «προστατευομένου» της ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved