Κώστας Καραφώτης : Αφιέρωσε συγκινημένος τραγούδι για τις τραγωδίες της Κύπρου
Showbiz

Κώστας Καραφώτης : Αφιέρωσε συγκινημένος τραγούδι για τις τραγωδίες της Κύπρου

Ο Κώστας Καραφώτης, λίγες μέρες μετά από την έξοδο του από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε για οξεία λοίμωξη στο αναπνευστικό, βρέθηκε στην Κύπρο και πραγματοποίησε δύο συναυλίες με μεγάλη επιτυχία.


Στη συναυλία στην Κυπερούντα, ο τραγουδιστής, διέκοψε για λίγο το πρόγραμμα θέλοντας να θυμίσει στο κοινό, δύο γεγονότα που συνέβησαν στο νησί μας.
«Θα ήθελα σε αυτό το σημείο, να κάνουμε μία παύση και να σας θυμίσω δύο δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στην Κύπρο. Πριν από 6 χρόνια σαν σήμερα, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Γραμματικό, έπεσε ένα αεροπλάνο της εταιρείας Helios και χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές... Επίσης ξέρω ότι πραγματοποιείται μία πορεία, η "πορεία των αφυπνισμένων" που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες από την Πάφο και τερματίζει στις 17 Αυγούστου στο Προεδρικό, στη μνήμη των 13 παλικαριών που χάθηκαν τόσο άδικα από τη φονική έκρηξη στο Μαρί. Όχι άλλα λάθη! Αυτή τη στιγμή εγώ από την πλευρά μου θα τους αφιερώσω το πιο αγαπημένο μου τραγούδι απ' όλη μου τη δισκογραφία, το Είχα κάποτε μια αγάπη»
Πηγή: showtime-cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved