Δείτε ποιοι stars έχουν «καβούρια» στις τσέπες τους
Showbiz

Δείτε ποιοι stars έχουν «καβούρια» στις τσέπες τους

Μπορεί οι χρηματικές τους καταθέσεις να έχουν εκτοξευθεί όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας τους, αλλά δεν φαίνεται να είναι και τόσο γενναιόδωροι με το φιλοδώρημά τους.


Ο λόγος για κάποιους από τους μεγαλύτερους stars στο διεθνές στερέωμα που μπορεί να έχουν φήμη, δόξα και χρήμα αλλά σίγουρα έχουν και πολλά… καβούρια στις τσέπες τους. Αναλυτικά είναι η εξής δεκάδα:




1 Rachel Ray (τηλεοπτική σεφ). Στην εκπομπή της προτρέπει τους τηλεθεατές να αφήνουν λιγότερο από το 20% του λογαριασμού για φιλοδώρημα.



2.Βill Cosby (κωμικός ηθοποιός, μουσικός). Φέρεται να έχει αφήσει φιλοδώρημα τριών δολαρίων για λογαριασμό 350 δολαρίων.



3.Sean Penn (ηθοποιός). Είχε «ξεχάσει» να αφήσει φιλοδώρημα, έχοντας κάνει λογαριασμό 450 δολαρίων.



4. Mariah Carey ( τραγουδίστρια). Φημίζεται για τις απίστευτες απαιτήσεις της και παράλληλα για τη συστηματική της άρνηση να αφήνει φιλοδώρημα.



5. Usher (τραγουδιστής). Μια φορά είχε αφήσει ένα αυτόγραφο αντί για φιλοδώρημα.



6. Jeremy Piven (ηθοποιός). Φέρεται να έχει αφήσει ένα υπογεγραμμένο DVD της σειράς «Entourage» στην οποία πρωταγωνιστεί αντί φιλοδωρήματος.



7. Barbara Streisand (τραγουδίστρια, ηθοποιός). Άφησε 10 δολάρια ως φιλοδώρημα για έναν λογαριασμό ύψους 457 δολαρίων.



8. Le Bron James (μπασκετμπολίστας). Έχει αφήσει φιλοδώρημα 10 δολαρίων για έναν λογαριασμό ύψους 800 δολαρίων.



9. Μadonna (τραγουδίστρια). Για έναν λογαριασμό αξίας 400 δολαρίων, άφησε μόλις 18 ευρώ



10. Tiger Woods (αθλητής). Ο εν λόγω κύριος είναι ίσως ο πιο σφιχτοχέρης απ’ όλους. Δεν κουβαλάει ποτέ μαζί του μετρητά. Ούτε σε συσσίτιο να πήγαινε.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved