Φίλιππος Πλιάτσικας: «Είναι εντυπωσιακή η δίψα του κόσμου και μας έχει προβληματίσει»
Showbiz

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Είναι εντυπωσιακή η δίψα του κόσμου και μας έχει προβληματίσει»

Μετά από επτά χρόνια οι Πυξ Λαξ ενώθηκαν και πάλι προκειμένου να δώσουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Από αυτές όμως λείπει ο Μάνος Ξύδους, ιδέα του οποίου ήταν να κάνουν μετά από τόσο καιρό μια περιοδεία η οποία γνώρισε απίστευτη επιτυχία.


Στο Ολυμπιακό Στάδιο τον περασμένο Ιούλιο ήταν παρόντες 70.000 θεατές ενώ αν υπολογιστούν όσες προηγήθηκαν ή έπονται όπως αυτή στις 10 Σεπτεμβρίου στο Terra Vibe Park στην Αθήνα, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 150.000!
«Αυτό που συμβαίνει εφέτος το καλοκαίρι είναι κάτι που έχει εκπλήξει σε μεγάλο βαθμό και εμάς τους ίδιους. Είναι εντυπωσιακή η δίψα του κόσμου. Αυτή η χωρίς προηγούμενο σε μέγεθος δίψα μας έχει προβληματίσει. Γιατί σημαίνει ότι για πάρα πολλά χρόνια, δεν υπήρξε κάτι άλλο που να προκύψει στα μουσικά πράγματα της χώρας μας που να «δροσίσει» λίγο αυτήν την ανομβρία. Αυτό και μόνο σαν γεγονός είναι αρκετό για να φέρει κάποιες έντονες αλλά παρ όλα αυτά ανθρώπινες ακόμα και αρνητικές αντιδράσεις, για το γεγονός της επανασύνδεσής μας. Με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς καμία δόση ειρωνείας τις κατανοούμε. Ίσως αν ήμασταν και εμείς απ έξω, να μην βλέπαμε το δάσος και να στουκάραμε στο δέντρο», σημειώνει σε συνέντευξη του ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Βήμα της Κυριακής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved