Άρτεμις Αστεριάδη: Με τον σύντροφό της στην Ταϋλάνδη
Showbiz

Άρτεμις Αστεριάδη: Με τον σύντροφό της στην Ταϋλάνδη

Μπορεί στα γενέθλιά της ο αγαπημένος της να της έκανε δώρο ένα Rolex αξίας 12.000 ευρώ, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν είναι η μόνη έκπληξη που επεφύλασσε ο Ζώης Σημαντήρας στην Άρτεμη Αστεριάδη.

Αγόρασε ένα 8μετρό φουσκωτό σκάφος, με το οποίο το ερωτευμένο ζευγάρι και η παρέα του αλωνίζουν τον Αργοσαρωνικό και όχι μόνο. Δεν είναι λίγες οι φόρες που τόσο η Άρτεμις όσο και ο Ζώης φορούν τις στολές κατάδυσης και βουτάνε στο απέραντο γαλάζιο θαυμάζοντας τις ομορφιές της θάλασσας και κάνοντας ψαροντούφεκο.
Το ζευγάρι έχει επισκεφτεί τις Ύδρα, Σπέτσες, Ίο και Τζια. Και επειδή το καλοκαίρι σε λίγο τελειώνει και η Άρτεμις θα πρέπει να μπει στον ρυθμό των γυρισμάτων και να φορέσει ξανά τη στολή της «νοσοκόμας των φυτών» για την εκπομπή «Οι κηπουροί του MEGA», περιμένει με μεγάλη χαρά την τελευταία θερινή απόδρασή της πριν από την επιστροφή στη ρουτίνα της δουλειάς. Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, το ζευγάρι πετάει για Ταϊλάνδη, όπου θα περάσει κι άλλες ξέγνοιαστες στιγμές, αλλά σε διαφορετικούς ρυθμούς.
Οι δυο τους έχουν προετοιμάσει με όλες τις λεπτομέρειες την τελευταία θερινή εξόρμησή τους. Μάλιστα, η Άρτεμις έχει δει πολλές φωτογραφίες από τα μέρη που θα επισκεφτούν και περιμένει με ανυπομονησία να μοιραστεί άλλη μία εμπειρία με τον σύντροφό της, αυτήν τη φορά με άρωμα Ανατολής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved