Νέα μεγάλη κόντρα στον χώρο της showbiz!
Showbiz

Νέα μεγάλη κόντρα στον χώρο της showbiz!

Μία μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στη Χριστίνα Κολέτσα και τη Χριστίνα Παπαδάκη. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Νίκος Βέρτης είχε επιλέξει σαν δεύτερο όνομα στο σχήμα του τη Χριστίνα Κολέτσα. Όμως στις συζητήσεις που έκαναν, η Κολέτσα είχε τρελές απαιτήσεις και ο τραγουδιστής άλλαξε γνώμη και πήρε τη Χριστίνα Παπαδάκη. Μάλιστα, της έδωσε μεγαλύτερο πρόγραμμα από αυτό που ζητούσε η Κολέτσα. Έτσι, μία νέα κόντρα ξεκίνησε στη showbiz!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κέντρο που θα εμφανίζονται το φετινό χειμώνα ο Νίκος Βέρτης και η Χριστίνα Παπαδάκη, οι πρόβες είναι εντατικές για να κερδίζουν το χαμένο χρόνο μετά την αλλαγή σχεδίων. Έτσι, ο τραγουδιστής έδωσε εντολή σε όλους τους υπαλλήλους του μαγαζιού να φροντίζουν τη Παπαδάκη και να τη βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Νίκος Βέρτης είναι ένας σωστός επαγγελματίας και θέλει όλα να είναι τέλεια οργανωμένα. Γι’ αυτό τον λόγο βρήκε μέχρι και το στυλίστα της τραγουδίστριας για να τις δώσει τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες για τις εμφανίσεις της στη πίστα.

Από την άλλη, η Χριστίνα Κολέτσα προσπάθησε να πλησιάσει εκ νέου τον Βέρτη αλλά ο τραγουδιστής δεν θέλει ούτε καν να τη βλέπει. Έτσι, η Χριστίνα Κολέτσα ρίχνει τα καρφιά της όπου σταθεί και βρεθεί. Πηγή: controltv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved