Έλληνας παρουσιαστής σοκάρει: «Έφτασα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας»
Showbiz

Έλληνας παρουσιαστής σοκάρει: «Έφτασα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας»

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από τις εκπομπές του στην τηλεόραση. Με τις δηλώσεις του όμως σε συνέντευξη που παραχώρησε, σοκάρει με την ειλικρίνεια του και με όσα περιγράφει για την υγεία του.

«Την άνοιξη του 2008 έκανα αρνητικό ρεκόρ. Είδα την ζυγαριά στα 52 κιλά. Η μείωση του μυϊκού μου ιστού ήταν εμφανής. Πολλοί ανησυχούσαν κι ενώ τότε δεν τους άκουγα, τώρα τους δικαιολογώ απόλυτα. Έφτασα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας και χρειάστηκε να με ξυπνήσει μια φίλη που και η ίδια είχε ζήσει αυτό το πρόβλημα σε πολύ πιο ακραίο όμως βαθμό. Ήταν 30 ετών και πέθανε λόγω νευρικής ανορεξίας» δήλωσε ο Ευτύχης Μπλέτσας σε εβδομαδιαία εφημερίδα.




Ο ίδιος μιλά και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν εκεί, λέγοντας: «Το πρόβλημά μου και ο λόγος που είχα χάσει βάρος δεν ήταν η ανορεξία, αλλά η «ορθορεξία». Δηλαδή μια υπερβολική μανία με την υγιεινή διατροφή!»


Δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στην προσωπική του ζωή και όπως είπε όλα πήγαιναν εξαιρετικά για εκείνον. Το πρόβλημά του ήταν ότι λάμβανε λιγότερη ενέργεια από εκείνη που κατανάλωνε, ενώ έκανε και αερόβια γυμναστική, αντί για ασκήσεις δύναμης και έτσι έχασε μυϊκή μάζα. Όταν έφτασε 52 κιλά ένιωθε αδυναμία σε σωματικό επίπεδο, αλλά και «ανάλαφρος», γεμάτος ευεξία. Έτρωγε μικρά γεύματα για να μην χρειαστεί να μπει σε διαδικασία χώνεψης. Έπινε χυμούς λαχανικών και έπαιρνε φυσικά συμπληρώματα διατροφής.
Ευτυχώς για εκείνον όμως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πρόλαβε να «σωθεί» καθώς δεν είχε φτάσει σε επικίνδυνο σημείο. Έτσι κατάφερε να επανέλθει σε φυσιολογικό βάρος.






















©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved