VIDEO: Γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή του ο Λάμπης Λιβιεράτος
Showbiz

VIDEO: Γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή του ο Λάμπης Λιβιεράτος

Αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του Star ο Λάμπης Λιβιεράτος, μιλώντας για πρώτη φορά μετά τις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει με την Εύη Αδάμ!


Την ώρα που η Εύη κάνει τις βουτιές της μόνη σαν την ανεμώνη στο Ιόνιο, ο τραγουδιστής ξεπερνά τον χωρισμό... ηχογραφώντας. «Σελίδες γυρίζουν πάντα στη ζωή. Γυρίζεις και προχωράς στην επόμενη», είπε με νόημα ο Λάμπης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.


«Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει για καλό. Το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου και θα κάνω ό,τι είναι καλύτερο γι’ αυτά. Τι άλλο να πω;», ήταν η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν ο χωρισμός είναι οριστικός.

Σύμφωνα, πάντως, με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, το ζευγάρι συζητά για συναινετικό διαζύγιο, που θα μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, τα χαρτιά τους περιμένουν ανυπόγραφα στο συρτάρι του δικηγόρου, ενώ κανείς προς το παρόν δεν κάνει πρώτος το βήμα.

Λάμπης και Εύη πέρασαν ξεχωριστά τις καλοκαιρινές διακοπές, με εξαίρεση μερικές μέρες που βρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Εύης -που μεταξύ άλλων είπε ότι νιώθει φρεσκοχωρισμένη- ο Λάμπης ήταν αρκούντως καυστικός: «αφού νιώθει το κορίτσι καλό είναι! Σημασία έχει να νιώσεις στη ζωή. Αν δεν νιώσεις είναι το πρόβλημα».

Όσο για το πώς νιώθει ο ίδιος; Θα μας το πει, τόνισε, μέσα από τα τραγούδια του...








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved