Χρουσαλά - Πατίτσας: In love στην πλαζ του Αστέρα
Showbiz

Χρουσαλά - Πατίτσας: In love στην πλαζ του Αστέρα

Με χαλαρό βήμα και δείχνοντας ότι είναι ακόμα in love -απόδειξη τα τρυφερά φιλιά τους- ο Λεό Πατίτσας και η σύζυγός του Μαριέττα Χρουσαλά εμφανίσθηκαν στην πλαζ του Αστέρα το περασμένο Σάββατο.

Άσπροι σαν να μην τους είδε ο ήλιος φέτος το καλοκαίρι, κάθισαν σε ξαπλώστρες, χαιρέτησαν διάφορους γνωστούς και φίλους και μετά από δέκα λεπτά αποφάσισαν να βουτήξουν στο νερό.

Αυτή την φορά καμία από τις δύο μαμάδες δεν συνόδευε τα παιδιά στο μπάνιο τους, που φέτος με κάποιες εξαιρέσεις κινήθηκαν μακριά από κοσμικότητες, προτιμώντας να χαλαρώσουν μακριά από τα φλας.

Το Σάββατο πάντως μετά τη βουτιά τους και αφού μετακινήθηκαν από τις αρχικές τους ξαπλώστρες, εντρύφησαν και στο socializing όταν συνάντησαν τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά και την παρέα του.

Ο τελευταίος με μια συντροφιά δέκα ατόμων αφίχθη με τέντερ στην παραλία, έχοντας τη θαλαμηγό του μόνιμα δεμένη ανοιχτά της παραλίας σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.

Η κουβέντα του με το ζευγάρι Λεό-Μαριέττας δεν κράτησε παραπάνω από δέκα λεπτά, πριν οι πρώτοι επιστρέψουν στις ξαπλώστρες τους για να απολαύσουν τον ήλιο του Αυγούστου. Πηγή: protothema

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved