Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε… κοκκινομάλλα! (φωτό)
Showbiz

Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε… κοκκινομάλλα! (φωτό)

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει ανανεωμένη και… κοκκινομάλλα τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της, το τρέιλερ είναι ήδη έτοιμο και, μάλιστα, έχει γυριστεί στο σπίτι της.



Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «People», η Ελεονώρα ποζάρει με το νέο της look κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του τρέιλερ και δηλώνει πως το κόκκινο της αρέσει πολύ!

Το κόκκινο μαλλί ήταν έκπληξη ακόμα και για τους συνεργάτες της παρουσιάστριας, αφού η ίδια το είχε κρατήσει μυστικό. «Πάντα κάνω μια αλλαγή στο στυλ μου και, κυρίως, στα μαλλιά μου. Το φετινό καλοκαίρι δοκίμασα, για άλλη μια φορά, το μακρύ μαλλί. Τελικά είδα ότι δεν μου πήγαινε, δεν μου άρεσε και έτσι το έβαψα κόκκινο», λέει η Ελεονώρα στο περιοδικό.

Τα γυρίσματα για το του τρέιλερ της «Πρωινής Μελέτης» έγιναν στο σπίτι της παρουσιάστριας στη Σαρωνίδα, με την ιδέα να ανήκει στον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη. Σύμφωνα με το concept λοιπόν θα δούμε την παρουσιάστρια να ξυπνάει στο πλευρό ενός άνδρα, να ετοιμάζεται, να μας καλημερίζει και... η συνέχεια επί της οθόνης μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved