Αγκαλιές και φιλιά Ουγγαρέζου - Μπουλέ!
Showbiz

Αγκαλιές και φιλιά Ουγγαρέζου - Μπουλέ!

Μία απρόσμενη συνάντηση συνέβη χθες βράδυ σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Νάντια Μπουλέ κάθονταν με παρέα και το πρώην ζευγάρι ήταν όλο «μέλια»!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star η Νάντια Μπουλέ και ο Βασίλης Καλλίδης μαζί με δύο φίλους τους πήγαν στο «Colibri» γύρω στις 21:30. Ντυμένη με τζινάκι, μπλούζα, μαντήλι στο λαιμό και τακούνες, η παρουσιάστρια έτρωγε burgers μαζί με την παρέα της.

Γύρω στις 23:00, στο ίδιο κατάστημα μπήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος κατέφτασε με ποδήλατο (!), συνοδευόμενος από φιλικό του ζευγάρι.

Οι δύο παρέες ενώθηκαν και κάθισαν μαζί, με την Νάντια και τον Δημήτρη να έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον! Μάλιστα, είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους, με αποτέλεσμα κάποιοι από την παρέα να τους βλέπουν... πλάτη.

Τι κι αν όλη την προηγούμενη σεζόν Ουγγαρέζος και Λιάγκας έριχναν την μία μπηχτή μετά την άλλη στη Μπουλέ και το «θάψιμο» πήγαινε σύννεφο; Τι κι αν οι φήμες θέλουν τον Δημήτρη να είναι ζευγάρι με την Κρυσταλία από το συγκρότημα Otherview;

Οι δύο πρώην ήταν μες στην γλύκα, όλο αγκαλίτσες και χαδάκια... Λέτε να είπαν να θυμηθούν τα παλιά;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved