Mark Anthony για Jennifer Lopez: «Το διαζύγιο ήταν κοινή απόφαση»
Showbiz

Mark Anthony για Jennifer Lopez: «Το διαζύγιο ήταν κοινή απόφαση»

«Πάντα θα αγαπάω την Jennifer... Το διαζύγιο ήταν μια πραγματικότητα και για τους δυό μας», δήλωσε ο Mark Anthony στην πρώτη του τηλεοπτική εξομολόγηση μετά τον χωρισμό με την Jennifer Lopez.

Σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στο ABC (που θα προβληθεί απόψε στις ΗΠΑ) ο μουσικός ήταν ξεκάθαρος: «το διαζύγιο δεν ήταν κάτι σοκαριστικό. Αυτά συμβαίνουν. Ήταν μια απόφαση από κοινού… Δεν είναι κηδεία. Είναι μια απόφαση δυο ανθρώπων που ήρθαν κοντά και το συνειδητοποίησαν».

Όσο για την συνάντηση που είχε με την Jennifer πριν από λίγες μέρες; Ο Mark τόνισε πως δεν επρόκειτο για επανασύνδεση, αλλά ήταν μόνο και μόνο για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί με τα δίδυμα.

Πολύ στα down του μας φάνηκε... Η Jennifer ήταν πιο σκληρή στις δηλώσεις της μετά τον χωρισμό: «νιώθω απογοητευμένη. αλλά ποτέ δεν θα πάψω να πιστεύω στην αγάπη. Είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω τη ζωή μου, να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να πετύχω ακόμα περισσότερα και σαν γυναίκα και σαν επαγγελματίας».

Πάντως, ο μουσικός δεν είπε λέξη για την αιτία του χωρισμού! Βλέπεις, οι φήμες τον αποδίδουν στο ότι εκείνος ήταν υπερβολικά ζηλιάρης και πιεστικός...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved