Ως τις 18 Σεπτεμβρίου «Οι Απελπισμένοι» στο θέατρο Αθηνά!
Showbiz

Ως τις 18 Σεπτεμβρίου «Οι Απελπισμένοι» στο θέατρο Αθηνά!

Τι κι αν ήταν καλοκαίρι, που ως συνήθως οι άνθρωποι φεύγουν για διακοπές ή επισκέπτονται πλησιέστερους προορισμούς δροσιάς, το θέατρο «Αθηνά» γέμιζε καθημερινά ασφυκτικά και «Οι Απελπισμένοι» με το μοναδικό τους ταλέντο χάρισαν στο κοινό απίστευτες στιγμές γέλιου!

Εκατοντάδες άνθρωποι είδαν αυτή την εκπληκτική παράσταση, μία παράσταση τόσο καλοστημένη που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από θεατρικές παραγωγές του εξωτερικού! Τα απίστευτα σκηνικά, οι εκπληκτικές ερμηνείες και τα υπέροχα κουστούμια συνέθεσαν μία μαγική εικόνα στο σανίδι! Η παράσταση οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος, αφού στις 18 Σεπτεμβρίου ρίχνει αυλαία! Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που παρακολούθησαν τους «Απελπισμένους» και τους αποθέωσαν με το πιο δυνατό τους χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης!
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι από την παράσταση δημιουργήθηκαν δυνατές φιλίες ανάμεσα στους συντελεστές, όπως αυτή της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Νίκο Μουτσινά! Αφού αυτό το καλοκαίρι τους βρήκε μαζί και φυσικά δεν αποκλείεται να τους ξαναδούμε μαζί επί σκηνής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved