Καλύτερα στην υγεία του ο Γιάννης Πάριος!
Showbiz

Καλύτερα στην υγεία του ο Γιάννης Πάριος!

Ο Γιάννης Πάριος είναι καλύτερα στην υγεία του σήμερα και νοσηλεύεται ακόμα στη σουίτα του πέμπτου ορόφου γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου.

Ο τραγουδιστής, όπως είναι γνωστό, μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με ελικόπτερο από την Πάρο στην Αθήνα, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Συγκεκριμένα, είχε έντονη δυσφορία, πρόβλημα στην αναπνοή και πόνους στο στήθος. Έτσι ο τραγουδιστής, νοσηλεύθηκε με οξεία βρογχίτιδα σε γνωστό νοσοκομείο της πόλης, λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της περιοδείας του σε πόλεις της Αμερικής. Από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, βρισκόταν δίπλα του και ο διευθυντής του Πνευμονολογικού, καθηγητής Αντώνιος Ρασιδάκης.

Ο γιος του Χάρης Βαρθακούρης βρισκόταν εκτός Αθηνών και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του. "Είναι μια χαρά ο πατέρας μου... Μία απλή βρογχίτιδα από τη συνεχόμενη έκθεση στα air-condition (ε, και το τσιγάρο δεν βοηθάει... πάντως εχθές μου είπε οτι το κόβει οριστικά) και με την ευκαιρία έκατσε να κάνει κι ένα τσεκ-απ επειδή σε ένα μήνα φεύγουμε για Καναδά - Αμερική και Αυστραλία για συναυλίες και θέλει να είναι περδίκαρος... και θα είναι! Νά'στε όλοι καλά...", έγραψε ο ίδιος στο fan club του πατέρα του facebook, θέλοντας να τους καθησυχάσει!

Ο Γιάννης Πάριος τώρα νοσηλεύεται στη σουίτα του 5ου ορόφου του θεραπευτηρίου, η οποία έχει γεμίσει λουλούδια από τους συγγενείς, τους θαυμαστές και τους δικούς του ανθρώπους. Θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων, η κατάστασή του όμως δεν εμπνέει καμία ανησυχία και μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved