Gary Safady: Η φιλία και η συνεργασία με τον Μάνο Γαβρά
Showbiz

Gary Safady: Η φιλία και η συνεργασία με τον Μάνο Γαβρά

Για την φιλία του με τον Μάνο Γαβρά μίλησε σε συνέντευξή του ο Gary Safady.

Με δηλώσεις του σε καθημερινή εφημερίδα ανέφερε σχετικά:
- Με τον Μάνο Γαβρά γνωρίζεστε από την περίοδο που ο Έλληνας ηθοποιός βρισκόταν στο Λος Άντζελες. Τι ξεχωρίζετε σε εκείνον;
Με τον Μάνο είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να αναζητήσει κανείς σε έναν πραγματικό φίλο. Είναι έμπιστος και ταπεινός στη ζωή του, έχει lifestyle και είναι αληθινός. Είναι πάντα εκεί για μένα και εγώ για εκείνον.

- Θα συνεργαστείτε στην ταινία που πρόκειται να γυρίσετε στη Μύκονο;
Φυσικά. Θέλω πολύ να συνεργαστώ μαζί του. Ήδη ψάχνουμε μαζί το project του φιλμ που θα κάνουμε στη Μύκονο το επόμενο καλοκαίρι.

- Είστε εξαιρετικά πετυχημένος στη βιομηχανία του real estate. Για ποιο λόγο αποφασίσατε να κάνετε ταινίες;
Ηταν σαν μια φυσική επανάσταση μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας ως επιχειρηματίας από τα real estate, τα ξενοδοχεία και τα θέατρα που έκανα. Είχα πάθος και όραμα να μεταφέρω στον κόσμο αληθινές ιστορίες. Ζώντας στο Λος Άντζελες ήμουν πάντα περικυκλωμένος από σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Ήλπιζα ότι μια μέρα θα φτάσω στο σημείο να δημιουργήσω μια δική μου ομάδα, με την οποία θα κάνουμε ταινίες. Με το «Machine Gun Preacher» έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και έχω σκοπό να κάνω δύο με τρία φιλμ κάθε χρόνο.

- Πότε θα είναι το επόμενο ταξίδι σας στην Ελλάδα;
Τι λέτε για την Παρασκευή; (Γέλια) Έχω λατρέψει την Ελλάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved