Στράτος Τζώρτζογλου: «.Υπήρξε μια εποχή που ήμουν εγωκεντρικός»
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: «.Υπήρξε μια εποχή που ήμουν εγωκεντρικός»

Για το γεγονός ότι έχει υπάρξει εγωκεντρικός, αλλά και για το πότε πόνεσε περισσότερο στην ζωή του μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου.


- Στο παρελθόν ήσουν εγωκεντρικός;
Ναι. Υπήρξε μια εποχή που ήμουν εγωκεντρικός. Δεν είχα χρόνο να αφιερωθώ στους άλλους. Σκεπτόμουν μόνο τη δουλειά. Εργαζόμουν είκοσι δύο ώρες το εικοσιτετράωρο.

- Πότε πόνεσες περισσότερο στη ζωή σου;
Όταν έφυγε ο πατέρας μου... Έμενα στην Καστέλα. Σε μια επίσκεψη στο σπίτι μου αντιλήφθηκα ότι δεν μπορεί να ανέβει ούτε τα σκαλιά. Είχαμε δεκαεννιά χρόνια διαφορά και ήταν πολύ δυνατός. Ξαφνικά, μέσα σε ένα, χρόνο εξαιτίας της αρρώστιας είχε καταπονηθεί πάρα πολύ. Δεν πόνεσα τόσο πολύ όταν πέθανε όσο όταν τον είδα με τη μαγκούρα.

- Υπήρχαν περίοδοι που δεν ήσουν ευτυχισμένος;
«Όταν ήμουν μια μηχανή που δούλευε. Σε πολλές περιόδους δεν ήμουν ευτυχισμένος. Η ευτυχία δεν εξαρτάται από τους άλλους αλλά από τον τρόπο που βλέπεις εσύ τα πράγματα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα και είναι ευτυχισμένοι γιατί το μυαλό τους δεν είναι φορτισμένο από εγωκεντρικές σκέψεις και αρνητικότητα. Δεν χρειάζεται να είσαι ο Δαλάι Λάμα για να είσαι ευτυχισμένος. Εξάλλου, το ζητούμενο στη ζωή δεν είναι να είσαι ευτυχισμένος αλλά ισορροπημένος μέσα σου» δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved