Άνω-κάτω η εκπομπή της Τσιμτσιλή με την Τατιάνα του Τόνι Μαυρίδη
Showbiz

Άνω-κάτω η εκπομπή της Τσιμτσιλή με την Τατιάνα του Τόνι Μαυρίδη

Ζήσαμε για να το δούμε και να το ακούσουμε κι αυτό! Ξεκίνησε σήμερα στο Alter η μεσημεριανή εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» κι εκεί που νομίζαμε πως όλα θα κυλήσουν ομαλά… εμφανίζεται η Τατιάνα! Όχι, μην κάνετε συνειρμούς – αν και θα μπορούσατε – με όλα όσα συνέβησαν.


Η
Τατιάνα Ελευθεριάδου, εννοούμε, η Τατιάνα του Τόνι Μαυρίδη ή αλλιώς το ξανθό κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη με μεγάλο προσόν την… αναζήτηση :«Είμαι; Δεν είμαι; Ποια είμαι; Και κυρίως… που είμαι;» Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, έβγαλε σε ζωντανή σύνδεση το 19χρονο μοντέλο που είδαμε πριν λίγες ημέρες να φιλιέται με τον πρώην σύντροφο της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδη. Αρχικά, η ίδια μίλησε για τη σχέση της με το μάνατζερ λέγοντας πως ναι μεν εκείνη προσέγγισε τον Τόνι, γιατί είναι και τολμηρό κορίτσι, αλλά στη συνέχεια ανταποκρίθηκε και ο ίδιος. Όταν από το «Μπλα- Μπλα» της είπαν να σχολιάσει τη δήλωση του Τόνι, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του μαζί της, ότι πρόκειται για σχέση της μιας βραδιά, η Τατιάνα ήρεμη και χαμογελαστή επισήμανε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, πως :«Αφού ο Τόνι δηλώνει πως είναι σχέση της μιας βραδιάς… έτσι θα είναι», προκαλώντας με την απάντησή της το γούρλωμα των ματιών της Σταματίνας Τσιμτσιλή.



Βέβαια, εμείς τον κύριο Μαυρίδη τον είδαμε ξανά σε άλλο νυχτερινό κέντρο με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη, όπου δημοσιεύματα έλεγαν πως είναι η Τατιάνα. Πρώτη ερώτηση; Ήταν πράγματι η Τατιάνα; Και φαίνεται ότι την ίδια απορία είχαν και από την εκπομπή. Στο ένα «παράθυρο» η Τατιάνα, ακούνητη αλλά πάντα χαμογελαστή και στο άλλο «παράθυρο» το πλάνο από την νυχτερινή έξοδο του Μαυρίδη με τη ξανθιά ύπαρξη στο πλευρό του . Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν είναι εκείνη η Τατιάνα απάντησε: «Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους». Συνεπώς… ήταν η ίδια, σκεφτήκαμε όλοι! Έλα που η επιβεβαίωση κράτησε μόλις μερικά δευτερόλεπτα…. Διότι παρενέβη στην εκπομπή ο δημοσιογράφος που έβγαλε το θέμα με τη νεαρά και διευκρίνισε πως στην πρεμιέρα του Σταμάτη Γονίδη (σ.σ. όπου τραβήχτηκαν οι δεύτερες φωτογραφίες) ο Τόνι ήταν με άλλη ξανθιά συνοδό. Ουπς! Το πλάνο πάλι κολλημένο πάνω στην ακλόνητη και πάντα χαμογελαστή Τατιάνα. «Δεν είπα ότι ήμουν εγώ! Είπα πως οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους», ήταν η απάντηση του μοντέλου … παγώνοντας πλατό και παρουσιάστρια! Και την ώρα που αρχίσαμε να ψάχνουμε για ηρεμιστικά…. Έρχεται και το δεύτερο χτύπημα!



Κι άλλη τηλεφωνική παρέμβαση. Αυτή τη φορά στην άλλη άκρη της γραμμής ο κύριος Δήμος Δήμου, γυμναστής στο επάγγελμα και κολλητός φίλος του Τόνι. Τότε, λοιπόν, άρχισαν τα όργανα…! Ο κύριος Δήμου ο οποίος «εκπροσωπούσε» τον Τόνι υποστήριξε πως όλο αυτό που συνέβη και συμβαίνει είναι μόνο ένα καλοστημένο παιχνίδι. «Του την είχαν στημένη. Η Τατιάνα τον προσέγγισε, τον παρακάλεσε να φωτογραφηθούν μαζί και να τη φιλήσει. Μετά τον άρπαξε και τον φίλησε», δηλώνει στον «αέρα» του «Πολύ μπλά-μπλα» και όλοι μένουν άναυδοι, τηλεθεατές και πανελίστες. Η Τατιάνα; Απλώς χαμογελά! Και ο γυμναστής, συνεχίζει, λέγοντας: «Απλά για να πάρει "πόντους" η 19άχρονη που ήθελε να προωθήσει τον εαυτό της και την καριέρα της το έστησε όλο αυτό και τώρα βγαίνει στα κανάλια. Εγώ ήμουν με τον Τόνι όταν μας έπαιρνε από πίσω στο βενζινάδικο». Ποιο βενζινάδικο αναρωτιόμαστε οι άμοιροι τηλεθεατές αλλά η απορία μας φεύγει αστραπιαία όταν η ξανθομάλλουσα κοπελιά, απαντά: «Είναι γελοιότητες αυτά που λέτε» Πάντα όμως χαμογελαστή!



Κι εκεί το θέμα σοβαρεύει όταν ο φίλος του μάνατζερ δηλώνει πως ο κύριος Μαυρίδης σκοπεύει να καταθέσει μηνύσεις και δεν θα αφήσει να διασύρουν έτσι το όνομά του. Η παρουσιάστρια να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και κάπως έτσι η γραμμή έκλεισε και η κοπέλα μας χαιρέτησε, πάντα… χαμογελαστή. Κι αν νομίζετε πως όλο αυτό είναι απλώς σενάριο για το επόμενο real life πρόγραμμα μεγάλου καναλιού… Δείτε το βίντεο …. Πραγματικά απολαυστικό!
















©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved