Με αέρα σταρ από μικρή…!
Showbiz

Με αέρα σταρ από μικρή…!

Το κοριτσάκι που βλέπετε στην φωτογραφία είναι σήμερα 34 ετών, έχει πλούσια ξανθιά κόμη, καλογυμνασμένο κορμί, λαμπερό χαμόγελο και μια κίνηση που σε κάνει να τα χάνεις.

Αν και από τα χρώματα.... θα μπορούσε ....στην πραγματικότητα δεν είναι Ελληνίδα, είναι Κολομβιανή με ρίζες από την Ιταλία, την Καταλονία και τον Λίβανο, ενώ ο πατέρας της είναι από το Λίβανο. Ο λόγος για την Σακίρα η οποία γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1977 στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας.
Το παρόν της λίγο πολύ το γνωρίζουμε... Τι έκανε όμως η Σακίρα όταν ήταν παιδί; Έγραψε το πρώτο της ποίημα La Rosa De Cristal (Το Κρυστάλλινο Ρόδο) όταν ήταν τεσσάρων ετών, ενώ το πρώτο της τραγούδι, το Tus Gafas Oscuras (Τα Μαύρα Γυαλιά Σου) το έγραψε στα οχτώ.

Σε ηλικία 24 ετών υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony Colombia. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ Magia (Μαγεία). Η παραγωγή όμως δεν ήταν καλή και το άλμπουμ πούλησε κάτω από 1.000 αντίτυπα. Το 1993 κυκλοφόρησε το Peligro (Κίνδυνος) το οποίο επίσης απέτυχε.

Μετά από αυτό η Σακίρα αποφάσισε να τελειώσει πρώτα το σχολείο, πριν επιστρέψει στη δισκογραφία. Σήμερα η Σακίρα έχει στην κυριολεξία μεταμορφωθεί σε μια πολύ sexy σταρ η φωτογραφία μιλά από μόνη της. Πηγή: Lay-out

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved