Το «ευχαριστώ» της Μπέμπα Μπλανς στη Μεγαλόχαρη
Showbiz

Το «ευχαριστώ» της Μπέμπα Μπλανς στη Μεγαλόχαρη

Το τάμα της στην Παναγιά της Τήνου θα εκπληρώσει στο τέλος Σεπτεμβρίου η Μπέμπα Μπλανς για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για το θαύμα που την αξίωσε η Μεγαλόχαρη. Η μεγάλη δόξα του τραγουδιού, χτυπημένη από την επάρατο νόσο, έδωσε τη μάχη και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Πέρασε μεγάλο Γολγοθά, αλλά η αγωνία της συνεχίζεται αφού κάθε εξάμηνο τουλάχιστον θα πρέπει να κάνει επανέλεγχο. «Αισθάνομαι την ανάγκη να πάω στην Παναγία να προσευχηθώ και να την ευχαριστήσω» εξομολογείται σε γνωστή εφημερίδα η Μπέμπα Μπλανς που μόλις ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες.

«Αυτή η αρρώστια είναι ύπουλη. Κάθε φορά που αισθάνεσαι έναν μικρό πόνο λες “έκανε μετάσταση”. Ζεις με την αγωνία...» παραδέχεται η Μπέμπα Μπλανς και το αντιπαρέρχεται με το πιο γλυκό χαμόγελο.

Και βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάει το τραγούδι, στο οποίο θα επανέλθει σύντομα, τουλάχιστον, δισκογραφικά. «Πρόκειται να συναντηθούμε σύντομα με τον Δημήτρη Κοντογιάννη που θα επιμεληθεί το CD μου που θα κυκλοφορήσει προσεχώς. Εχω και μια εκκρεμότητα με τον Σύλλογο Φίλων Καζαντζίδη επαρχίας Ελασσόνας.

Με πρωτοβουλία του προέδρου Πέτρου Κωνσταντινίδη έχει φιλοτεχνηθεί μια αναμνηστική πλακέτα και ένα πορτρέτο μου για να με τιμήσει για την προσφορά μου. Λόγω όμως των καταστάσεων το ανέβαλα συνεχώς. Τώρα όμως θα δρομολογηθεί η εκδήλωση».

Ο σύλλογος θα τιμήσει την Μπέμπα Μπλανς, γιατί ο Στέλιος Καζαντζίδης την εκτιμούσε απεριόριστα ως ερμηνεύτρια και πάντα όταν του δινόταν η ευκαιρία δεν παρέλειπε να λέει πόσο σπουδαία φωνή έχει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved