Χρονοπούλου-Μητρόπουλος: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους!
Showbiz

Χρονοπούλου-Μητρόπουλος: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους!

Βιώνουν τον απόλυτο έρωτα και χαίρονται την κάθε στιγμή, μην αφήνοντας τίποτα να μπει εμπόδιο στην όμορφη σχέση που έχουν δημιουργήσει. Εξάλλου, και οι δύο δεν έχουν κρύψει στο παρελθόν ότι θεωρούν τη γνωριμία τους συγκυρία ζωής.

Ακόμα και ημερολογιακά μάλιστα τους χωρίζουν μόλις δεκατρείς ημέρες. Αυτός είναι και ο λόγος εξάλλου που η ηθοποιός και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού γιορτάζουν μαζί τα γενέθλιά τους από τον πρώτο χρόνο της γνωριμίας τους.

Μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής, παραμονή των γενεθλίων της Νένας Χρονοπούλου, και ο Τάσος Μητρόπουλος αποχαιρέτησε την αγαπημένη του σύζυγο. Εφυγε από το σπίτι τους στο Τολό μαζί με δύο φίλους του προκειμένου να πάει για ψάρεμα, χόμπι που είναι η επόμενη μεγάλη αγάπη του μετά τον Ολυμπιακό.


Το βράδυ στο σπίτι τους -με όλες τις νοστιμιές της μεσημβρινής ψαριάς- ο «Ράμπο» των γηπέδων και η δημοφιλής ηθοποιός έστησαν ένα υπέροχο γλέντι μαζί με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους τους φίλους για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους.

Κυρίαρχο ρόλο είχαν το κρασί, οι υπέροχοι θαλασσινοί μεζέδες που μόλις είχαν ψαρέψει και φυσικά η μοναδική παρέα των ανθρώπων που αγαπούν. Ο Τάσος Μητρόπουλος μάλιστα με τη βοήθεια των φίλων του είχε ετοιμάσει και μια έκπληξη για την ηθοποιό. Ακριβώς στις δώδεκα το βράδυ της ημέρας των γενεθλίων της παρουσιάστηκε με μια τούρτα στα χέρια, η οποία έγραφε «Να τα εκατοστίσουμε. Τάσος - Νένα».

Συγκινημένη και χαρούμενη η ηθοποιός έπεσε στην αγκαλιά του και του έδωσε ένα ζεστό φιλί. Ανθρωπος από το στενό τους περιβάλλον εκμυστηρεύτηκε στην «Espresso της Κυριακής» ότι «η Νένα και ο Τάσος βιώνουν ίσως τον ομορφότερο χρόνο της ζωής τους. Είναι ευτυχισμένοι και θεωρούν ως το απόλυτο δώρο ότι συναντήθηκαν οι δρόμοι τους». Εμείς να τους ευχηθούμε ο κάθε χρόνος τους να είναι γεμάτος με αγάπη και ευτυχία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved